• Blog

    • Informatie rechtstreeks uit de vertaalbranche
    • Advies van experts

Gratis een Vespa-scooter winnen!


Gratis een Vespa-scooter winnen!

Winnen was nog nooit zo leuk; vertaalbureau TranslationKings en Vespa-monteur Joey Schaar verloten met Kerstmis een Vespa-scooter ter waarde van 4.000 euro, en iedereen mag gratis meedoen!
Hoe doe je mee? Ga naar www.translationkings.nl/wineenvespa/, vul je e-mailadres in en je ontvangt een bevestiging dat je meedoet. Zo eenvoudig is het.

En dat is nog maar het begin. Als je je hebt aangemeld begint het pas echt leuk te worden, want wie ons toevoegt op twitter, facebook, youtube, instagram en Google+ krijgt er extra kansen bij! En elke keer als je een vriend of vriendin tipt en hij of zij meldt zich ook aan verdien je wéér een bonuskans. Een bezoekje van 1 minuut aan onze website, en hup; twee extra bonuskansen. Het kan niet op dus grijp je kans, of liever gezegd; grijp je kansen!

De winnaar wordt bekend gemaakt via de social media-kanalen van TranslationKings en Joey Schaar. En als klap op de vuurpijl komt Joey de scooter rond Kerstmis hoogstpersoonlijk als Kerstman bij de gelukkige afleveren. Van dat heugelijke feit wordt een leuk filmpje gemaakt voor het Youtube-kanaal van Joey Schaar: Vol Gas Met Joey.

Men zegt wel eens ‘Als een aanbod te mooi is om waar te zijn, is het dat ook’. Dat klopt… bijna altijd. Maar in dit geval mag iedereen echt gratis meedoen en wordt de scooter zonder verder gedoe eigendom van de winnaar, zo lang hij of zij de TranslationKings-look van de scooter in de originele staat laat. Dat laatste moet niet zo moeilijk zijn.

Oké, we stellen één kleine eis aan de winnaar; dat hij of zij gaat genieten van de gewonnen TranslationKings-scooter.

Waarom deze actie? TranslationKings en een van hun eerste klanten Joey Schaar hebben allebei een heel goed jaar achter de rug en vonden dat ze voor een mooi cadeau onder de kerstboom moesten zorgen. Komt deze unieke Vespa-scooter onder jouw kerstboom terecht?

De Vespa actie is beëindigd.

Bekijk hier de uitreiking.

  • Posted in: Algemeen
  • Jeffrey Rooijmans
  • 29.november.2015
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.