Filters

9

Snelle en correcte afhandeling

Positief contact met de klantenservice gehad. Technische vertalingen in diverse talen laten uitvoeren. Ze doen wat ze beloven, vertaalwerk was met 4 dagen klaar. Redelijke prijs. Makkelijke afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel, correct en positief

Een positieve ervaring. Zowel de offerte als de vertaling snel ontvangen en positief contact gehad.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle levering kleine inconsistentie

De snelheid waarmee je geholpen wordt is fantastisch en de prijs is zeer redelijk. Het enige waar wij nog een aanmerking op hadden is dat de bestonden niet allemaal consistent met de zelfde vertaling waren gedaan. Waarbij ik wel moet vermelden dat dit om 1 of twee woorden ging waarvan beide vertalingen wel correct waren maar het zou fijn zijn geweest als we deze niet hadden hoeven aanpassen naderhand. Al met al een nette snelle vertaling voor een mooie prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle afhandeling en levering van vertalingen.

Wij hebben regelmatig documenten nodig die vertaald moeten worden in diverse EU talen. Erg makkelijk is het digitaal aanbieden van deze documenten, waarna er een offerte wordt aangeboden. Deze kan vervolgens digitaal geaccordeerd worden. Levertijd van de vertaling is snel, kwaliteit en prijs prima. Met name het feit dat het hele proces is gedigitaliseerd, is voor ons erg prettig werken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent service

The process flow is very efficient and the web portal very user friendly. It was very easy to place the order and I received the results I expected well within the agreed timeline. I will definitely use their services again.

 • Would you recommend us? Yes
10

Fast and Good Quality

We employed Translation Kings to translated some subtitles for us. They were quick in the delivery and the translation itself was spot on. The translator also provided a small note about a specific line in the original document that s/he thought sounded a bit strange, and notified us that they thought it was probably wrong. Unexpected but really appreciated!

 • Aanbevelen? Ja
7

Vlotte en professionele afhandeling

Ik heb twee brieven laten vertalen via Translation Kings. Dit ging allemaal heel gemakkelijk en vlot. Binnen een paar uur had ik de offerte en na betaling gelijk de vertalingen! Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vriendelijke service!

Een aanrader om met Translation Kings te werken! Tot nu toe altijd mijn documenten (voice-over scripts, teksten voor brochures/infographics et cetera) laten vertalen bij Translation Kings. Ze leveren snel een offerte aan het vervolgens is de opdracht makkelijk door te zetten ontvang je al gauw je vertaalde documenten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle service

Al meerdere teksten laten vertalen door Translation Kings. Het werkt snel en makkelijk, alles online te regelen en snelle oplevering van de opdracht. In mijn geval was er iets kleins wat niet helemaal naar tevredenheid was, dat hebben ze keurig opgelost. Kwaliteit van de vertaling is ook goed. Volgende keer gun ik ze weer mijn vertaalopdracht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en professioneel

Er werd snel gereageerd op mijn verzoek voor een vertaling waarna een offerte werd gedaan. Na betaling had ik binnen 24 uur de vertaling

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, secuur en scherp geprijsd

Als copywriter werk ik al een tijdje met Translation Kings voor de vertaling van teksten voor off- en online communicatie. Elke keer weer ben ik blij verrast door de snelle service, secure vertalingen en scherpe prijsstelling. Een aanrader voor elke tekstschrijver.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische vertaling, zeer snel geleverd en kwaliteit werkelijk top. Ook erg vakkundig begeleid.

Fantastische vertaling, zeer snel geleverd en kwaliteit werkelijk top. Ook erg vakkundig begeleid

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, direct contact, snel en kwaliteit

Prettig contact. Denken mee. Goede kwaliteit vertaling. Gemakkelijk. Teksten direct uploaden via de site. En bijzonder snelle levering. Op dezelfde dag zijn mijn teksten vertaald. Dit zorgde ervoor dat ik mijn planning kon halen. Wat een service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle vertaling, precies passend bij mijn creatieve projecten.

Voor de creatie van internationale experiences, is Translation Kings mijn vaste keuze voor de vertaling. Keer op keer kan ik rekenen op heldere communicatie en snelle levering, maar bovenal op een passende vertaling voor onze projecten waarbij theatrale en beeldende teksten benodigd zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel & goed

Prima vertaling, goed meegedacht van de vertaler. Ik ben tevreden en zou Translation Kings zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, snel en klantvriendelijk!

Uitstekend geholpen door Translation Kings! Na kort telefonisch contact zijn we binnen een dag geholpen met een perfect resultaat. Extra opvallend is het feit dat gebruikte vaktermen waar nodig vertaald werden, en waar het merknamen betrof deze in de originele taal bleven staan. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Snel, makkelijk en nette vertaling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle oplevering, vriendelijk personeel!

Mijn algemene voorwaarden waren niet volledig leesbaar. Translation Kings heeft direct telefonisch contact gezocht en dit binnen de deadline voor ons vertaald voor een scherpe prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en doeltreffend!

We hadden een Duitse tekst nodig, vertaald uit het Nederlands, veel vaktermen. We hadden zeer snel en correct de tekst terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, makkelijk en goed

Het werken met Translation Kings was snel; Ik was bezig met een belangrijk publicatie project waarbij ik niet kon rekenen op het internet om het goed te vertalen in meerdere talen. Via de website kon ik duidelijk aangeven in welke talen ik het wilde ontvangen en ik ontving snel een offerte. De vertalingen kwamen spoedig in mijn mailbox terecht en klopte inhoudelijk helemaal. Prijs / Kwaliteit is top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een vrij ingewikkeld stuk, uitstekend vertaald

Ik lees goed duits. Het stuk was een lang technisch stuk naar het duits. Ik kon dus de vertaling beoordelen. Het was uitstekend werk. Goed dat een native speaker als controle de stukken nog een keer heeft doorgelezen. Wat ik ook goed vind is dat bij een volgend stuk, dezelfde vertalen ermee aan de slag gaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Onze tekst werd snel en vakkundig vertaald

Wij hadden snel een vertaling Papiamentu nodig. Veel vertaalbureaus konden deze taal niet leveren of er werden hoge tarieven voor gevraagd. Translations Kings kon deze taal wel leveren. We ontvingen direct een offerte en nog geen week later een goede vertaling. Ondertussen ook een prettig contact met het bureau gehad. Hier komen wij zeker nog eens terug. Dank je wel TK!

 • Aanbevelen? Ja
8

geen gedoe

Al verschillende jaren hebben wij vertaalwerk laten verzorgen door Translation Kings, ze doen wat ze beloven en dat is fijn !

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed

Al voor de tweede keer onze website hier laten vertalen. Snelle reacties en levertijd van vertaling voor een goede prijs. Wij zijn tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Tijdige aanlevering van Engelse vertaling

Goede en tijdige aanlevering van de beloofde tekst

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Binnengasthuisstraat 150

1012ZG Amsterdam

020-3690520

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.