Filters

10

Uitstekende vertaling, vlot geleverd, snelle administratieve afwikkeling.

Mijn verzoek om een vertaling verliep via de website. Binnen 10 min had ik een offerte, via de mail kon ik deze goedkeuren en dezelfde middag had ik de vertaling binnen. De te vertalen tekst betrof een juridisch stuk, er is een uitstekende vertaling opgeleverd tegen een scherp tarief. Kortom, zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle service en er wordt goed met je meegedacht!

Persoonlijke service waarbij mee wordt gedacht met de wensen. De vertaling was goed en passend bij het oorspronkelijke taalgebruik.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional and Quick service.

After getting a price we immediately asked them to start and within 2 days we had the translation ready. They asked question when there was uncertainty and had a 2nd person fact-check our translation. The service was fast and reliable. Very satisfied with the outcome of this project, much quicker than we anticipated and no mistakes were found when we received the file. Would definitely recommend them for any and all translation work.

 • Aanbevelen? Ja
8

Al jarenlang het vertaling bureau die ik inschakel

Voor ons reclamebureau hebben wij vertalingen nodig meestal in de talen Duits, Frans en Engels. Prettige is dat er meerdere opties zijn voor de Engelse taal. Ook snelle communicatie via de mail. Ze staan open voor discussie betreft sommige vertalingen. Vertalingen zijn meestal binnen een paar werkdagen geleverd. Bij spoed dit wel even duidelijk vermelden, dit komt soms niet goed aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, goed en gemakkelijk!

De online service van Translation Kings is als een goed geoliede machine. Het wijst zich vanzelf en is in alle facetten zeer gebruikersvriendelijk. De Spaanse vertaling was perfect terwijl er toch ook redelijk wat vakjargon in zat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Very easy, very clear and very quick to get my translation completed.

I tend to be wary of automated quoting processes, but this one was very easy and the team at Translation Kings was very responsive. The turn around time for the translation was great. My only concern is that my companies payment process can take a long time and when I need to access my translation right away, I have to jump through additional hoops. If there were a way to commit to, but defer payment and still receive the translation, that would be very helpful. Thank you for your services! Garrett Bartolotta Corporate Development and Commercial Operations IRRAS USA, Inc.

 • Would you recommend us? Yes
7

Snelle levering, duidelijke communicatie

De communicatie met Translations Kings verloopt goed. Toen er een keer iets niet helemaal klopte met de vertaling, was dat snel en tot tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zo als het hoort

Snelle service, prima vertaling, denken met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede vertalers die meedenken.

Ik moest met spoed een document vertaald hebben binnen 24 uur. De opdracht had ik zaterdagavond verstuurd en kreeg zondag al een offerte. Maandagmiddag voor 11:00 uur had ik mijn vertaling terug. Ik dacht dat ik dit aangegeven had dat het binnen 24 uur moest, maar dit bleek niet zo te zijn. Na twee mailtjes hebben de vertalers er spoed achter gezet en kon ik mijn opdracht op tijd indienen. Al met al een goede vertaling opgeleverd door een bedrijf dat meedenkt en snel kan schakelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Contacten professioneel, afspraken gehouden, vriendelijke en betrokken mensen en bovenal een goede vertaling. Ik ben erg blij met Translation Kings, er is nogal wat amateurisme op deze markt, maar niet bij deze mensen. Ik kom een volgende keer graag terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertaling op de juiste manier verwoord.

Dit is de tweede keer dat ik een tekst laat vertalen door Translation Kings. Omdat het een technische tekst betreft is het lastig om de boodschap op de juiste manier te verwoorden. Dit is in mijn ogen en vooral de naar wens van mijn opdrachtgever heel netjes en met zorg gebeurd. Volgende keer zonder er bij na te denken zal ik weer voor Translation Kings kiezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

The translation process was super smooth and very professional.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

prima service

 • Aanbevelen? Ja
1

marketing flauwekul

Met de garantie van de laagste prijs was mijn verbazing groot . Niet bepaald (...) in de vergelijking met beedigde vertalers elders. Gevraagd op een beroep op deze garantie niet een bepaald volwassen antwoord gekregen. Marketing kreten hebben ook een juridische betekenis beste heren en dames , ter kennisgeving.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Johnny, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij willen daar graag even kort op reageren. Zoals wij u ook gemaild hebben, zijn de beëdigde vertalers door de rechtbank aangewezen en kunnen door hun specialisme hun tarieven naar gelang van dag tot dag fluctueren. We doen ons best om de laagste prijzen voor beëdigde vertalers voor onze klanten te verkrijgen, maar wij hebben nu eenmaal soms minder invloed op die tarieven. Om die reden is de garantie daarop uitgezonderd. Wij geven dit ook expliciet aan op onze website: https://www.translationkings.nl/tarieven/ en op: https://www.translationkings.nl/beedigde-vertalingen/ Onze prijsgaranties (op niet beëdigde vertalingen) maken wij al 15 jaar waar en dat is geen marketing flauwekul, maar een bewezen concept. Fijn in ieder geval dat u een voordelig alternatief heeft gevonden. Vriendelijke groet Paul

9

super

helder, snel, kwalitatief goed en vooral erg voordelig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima vertaling

Snelle vertaling, scherpe prijs, zoals altijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig

Wij wilden op korte termijn een adequate vertaling hebben van een rapportage. Translation Kings bood gunstige tarieven en had de vertaling snel voor elkaar. Daarnaast prettig contact wat wij ook op prijs stellen. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, kwaliteit en betaalbaar

Supergoede service, snel geleverd, kwalitatief goede vertalingen en in vergelijking tot andere vertaalbureaus betaalbaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte vertaling binnen no-time

De vertaling van Translation Kings is snel geleverd en zonder fouten. Erg tevreden over! Ook het proces van betalen, vertaling verzenden etc verliep soepel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden van de erg snelle service. Ik heb zowel teksten laten vertalen van Nederlands naar Frans , als Nederlands naar Engels. Ik heb nog enkele kleine aanpassingen gedaan in de Engelse vertaling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed en snel

Over Translation Kings ben ik zeer tevreden. Offerte werd snel geleverd, de administratieve afhandeling ging goed en de kwaliteit van de Engelse vertaling van mijn document is van goede kwaliteit. Het gehele proces duurde twee dagen. In vergelijking met andere vertaal buro's is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Patrick Weemering

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring

Ik moest een lastig juridisch document vertaald krijgen van het Engels in het Nederlands. Ik had goede verhalen gehoord over Translation Kings, maar was toch zeer positief verbaasd toen ik het vertaalde document ontving. Ziet er uitstekend uit!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

Zowel privé als zakelijk heb ik met TK kennisgemaakt. Van het begin tot en met de uiteindelijke oplevering een heldere communicatie. Het eindproduct is met zorgvuldigheid (en zo hoort dit ook te zijn) afgeleverd. De snelheid waarmee stukken (vertaald) worden geretourneerd is binnen hetgeen afgesproken is. De kwaliteit van de aangeleverde stukken is van uitstekende kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Nette vertaling maakt goed gebruik van Duitse technische vakjargon. Prijs is in vergelijking met andere aanbieders zeer netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Quick & sound delivery! Good job!

Thank you very much for your quick delivery & for the great job in this translation project!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd