Filters

9

Snel en kwaliteit

Binnen 8 uur had ik de vertaling in mijn mailbox. Zeer snel en goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief, goede klantenservice

Snelle levering en goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel een offerte

De offerte kwam snel binnen en toen er betaald was, werd de opdracht ook snel opgepakt. Niks op aan te merken! Over de kwaliteit kan ik zelf weinig zeggen (ik laat het immers niet voor niets vertalen ;)), maar ik ga er vanuit dat het goed is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

De vertaalopdracht is heel snel en professioneel uitgevoerd. Ook de communicatie vanuit Translation Kings ging uitstekend. Volgende keer weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede vertaalkwaliteit tegen lage kosten

Voor onze vakantie website heb ik Translation Kings gevraagd een aantal blogs van het Nederlands naar het Duits te vertalen. Er wordt snel en vakkundig op mijn verzoek gereageerd. De vertaling is prima en aangepast naar de sfeer van de website. Ik kom zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snelle service

Hele snelle service en een goede vertaling

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom snelle vertaling

Altijd een snelle service en een scherpe prijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en vakkundig!

Heel snel vertaald en alles volledig naar wens. We hebben voor de zekerheid één proefvertaling door ze laten doen en de kwaliteit was top! Voor deze prijs/kwaliteitverhouding hebben jullie een loyale klant er bij.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en adequaat

Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Translation Kings. De oplevering is snel, zorgvuldig en naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, binnen planning en goed!

We hadden een pittige vertaalklus, ook nog eens met een serieus korte deadline. Aan alle voorwaarden is voldaan, goede BtB vertaling, binnen de deadline en betaalbaar!

 • Aanbevelen? Ja
8

Good translation, fair price and fast. But with some mistakes.

Good experience with this company. Used it multiple times and generally satisfied. The translation was mostly good but with some mistakes. Therefore my 4 stars and not 5.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige communicatie en snelle levering

Wij gebruiken Translation Kings voor al onze vertalingen. Ze hebben een duidelijk verwachtingspatroon en er is een prettige communicatie rondom het financiële stuk en zaken als oplevering. Fijne en gebruiksvriendelijke manier van aanleveren documenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supersnel

Voor een project was een Engelse vertaling nodig en diende er een tekst gecontroleerd te worden. De toegezegde deadline werd dankzij Translation Kings moeiteloos gehaald. Topservice!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele aanpak

In alles netjes opgepakt! De geoffreerde prijs bleek in vergelijking tot andere partijen heel redelijk. Na een week werd contact gezocht en werd de offerte toegelicht. Uiteindelijk zijn wij op de offerte ingegaan en na enkele dagen was de klus geklaard. Het resultaat is prima. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon goed, snel en correct

Dit is gewoon een goed vertaalburo. Binnen een dag na aanlevering heb je de vertaling binnen die er ook nog eens goed uit ziet!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg goed en snel geregeld.

Het indienen van de aanvraag en uploaden van het bestand ging erg snel. Na acceptatie van de offerte ontvingen we snel de factuur die gemakkelijk te betalen was via Ideal. Daarna een goede vertaling zoals gewenst. Omdat de offerte bij ons door een ander persoon dan de aanvrager moest worden goedgekeurd gingen daar aan onze kant een aantal dagen overheen. Hierdoor ontving ik erg veel reminder mails en vragen of alles naar wens was. dit mag wel wat minder aangezien ik niet 24 uur nadat ik de aanvraag heb ingediend ben vergeten dat ik dit gedaan heb.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, ervaren én betrouwbaar

Voor ons bedrijf werken we graag samen met Translation Kings. Ze reageren bijzonder snel, en halen elke gestelde deadline. Bovendien zijn de vertalingen van hoge kwaliteit, ook bij branche gerelateerde termen. We zouden iedereen aanraden van hun service gebruik te maken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Translation Kings is geweldig

Ik heb mijn roman Toetsel en het Levenslicht laten vertalen in het engels. Ik heb hiervoor meerdere vertaalburo’s onderzocht. Translation Kings was veruit de goedkoopste. Ik twijfelde. Was goedkoop, geen duurkoop? Het ging per slot van rekening wel over mijn verhaal, mijn levenswerk. Maar niets was minder waar. Wat een geweldige ervaring! Ik had echt geen betere keus kunnen maken! De samenwerking was fantastisch, snel, accuraat en persoonlijk. De vertaling heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Voor de toekomstige vertaling van mijn boeken, staat mijn keuze vast. Translation Kings en niemand anders!! Dank jullie wel!

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en niet tijdrovend

Na eerst gebeld te hebben voor meer info in de manier van werken, heb ik inmiddels meerdere keren besteld. Ik vindt het een snel, laagdrempelig proces maar zeker ook zo belangrijk is dat het mij niet te veel tijd kost, dat is perfect. Wat ik wel een beetje mis is wanneer ik als regelmatige klant terug kom ik verwacht dat je in je account inlogt en daar een extra opdracht bij zet. Nu komt het over alsof je elke keer een nieuwe klant bent en daardoor niet zeker weet of onze specifieke werkwijze wel bekend is. Daarnaast merk ik dat er soms een verschil zit tussen de verschillende talen wat betreft file type kennis. Als voorbeeld, ik had pas in xliff files dat dan de Portugese variant netjes de target-language="pt-PT" op had staan en de Franse stond nog op "en". Ook bij HTML gaat het soms mis. Wat nu wel, wat niet te vertalen. Dat komt op mij over als individuen die vertalen (uiteraard) maar dat er geen eindcontrole is die kijkt naar de gehele manier van opleveren.

 • Aanbevelen? Ja
7

Nette en vriendelijke service!

De service was prima. Goed geholpen door spontante medewerkers en een snelle afhandeling. Het enige nadeel was de amateuristische vertaling van de vaktermen mbt ons werkveld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, correcte service

Verschillende offertes opgevraagd, altijd netjes in het contact. Ook bij vragen snel reactie. Ze leveren wat ze beloven. En voor een goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en snel

Al meerdere keren gebruik Translation kings gemaakt en elke keer tot volle tevredenheid. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Snel, betrouwbaar, volgende keer weer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en snelle vertaling

Plezierige communicatie voorafgaand aan en na afloop van de vertaling. Heldere procedure en stappen. De vertaling was gereed binnen de afgesproken termijn en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel

Je krijgt direct antwoord, als je zaken doet gaat alles direct zeer professioneel en geautomatiseerd. Ik ben ook direct gebeld door een zeer aardige mevrouw of alles helder was. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd