Filters

8

Goed, duidelijk en snel

Heel fijn dat er altijd zo snel geleverd kan worden! Nog nooit problemen ervaren met de geleverde vertaling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supersnelle service tegen een goede prijs en kwaliteit

Erg fijne manier van werken. Je kunt eenvoudig je te vertalen bestand uploaden en aangeven naar welke talen je het vertaald wil hebben. Binnen no time heb je een kostenvoorstel en na akkoord heb je binnen enkele dagen je vertalingen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en accuraat

Prima ervaring weer met de Translation Kings! Ze werken snel en accuraat. Graag tot de volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd snel en goede kwaliteit

Fijne en snelle levering, met goede kwaliteit. Kleine punt van verbetering: een contractpersoon zou fijn zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prijs-kwaliteit helemaal super

Ik heb van een aantal vertaalbureaus inmiddels gebruik gemaakt, maar kwaliteit voor de prijs die Translation Kings biedt, had ik nog niet eerder gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring is uitstekend

De vertaling was taalkundig goed en zeer snel aangeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Ik had een vertaling nodig van mijn algemene voorwaarden en heb verschillende offertes opgevraagd. Translationskings waren verre weg de voordeligste en ze zijn ook razendsnel. Ik wil ze dan ook van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede, snelle en kwalitatieve service

Binnen 20 minuten na mijn aanvraag kreeg ik een offerte en een bericht van de account manager. De service was vriendelijk en snel, binnen 3 werkdagen kregen wij het vertaalde document opgestuurd. Inhoudelijk was het kwalitatief sterk, zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit

Mijn bedrijf werkt regelmatig met dit bureau en is daar zeer tevreden over. Ook de laatste vertaling was wederom van prima kwaliteit en werd snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle service, goede vertaling

Nu een paar keer gebruik gemaakt van jullie en ik kan alleen maar zeggen dat het supersnel is en de vertaling er goed uit ziet.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle reactie, nette vertalingen

Na de aanvraag is de offerte zeer snel binnengekomen en was qua prijs de goedkoopste. Echter deed dit niks af aan de kwaliteit! Snelle service, goede kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende vertaling in een kort tijdsbestek

De vertaling zou na 2 werkdagen worden aangeleverd. Echter tot mijn verbazing vond ik de vertaling de volgende dag in mij mailbox. Vriendelijke medewerkers en uitstekende service. Ik kan Translation Kings van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Goed en snel, niets op aan te merken tot nu toe

 • Aanbevelen? Ja
6

Snel en technisch voldoende

De Turkse vertaling was relatief snel gedaan. Aangezien er veel vakspecifieke onderdelen in stonden hebben we het wel zelf nog nagekeken. Nadeel is wel dat het systeem enkel op voorafbetaling is ingericht, waardoor het voor grotere organisaties soms lastig is om (betalings) process tijdig rond te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Google translate

Het lijkt net of het 1 op 1 in google translate is vertaald. We hebben het evengoed opnieuw moeten vertalen ivm de slechte zins opbouw en grammatica

 • Aanbevelen? Nee
3

Laatste keer via dit bureau

Een opdracht gegeven om onze website te laten vertalen via het Nederlands naar het Frans en er werd vermeld dat het binnen 3 werkdagen klaar zou zijn. Inmiddels had het iets langer nodig wat geen probleem is. Eenmaal toen ik de stukken had ontvangen bleek dat ze onze website hebben vertaald van het Engels naar Frans, dat was niet de opdracht. Gebeld en aangegeven dat het niet goed was gegaan, alleen was het enige probleem dat de vrouw die ik aan de lijn totaal niet makkelijk was om te communiceren. Ze had aangegeven dat ze zou terugbellen en dat ze ''zeer responsief is'' Uiteindelijk had ze niet gebeld en heb ik zelf weer moeten bellen en vragen wat de resultaten zijn. De mevrouw was zeer moeilijk in het gesprek en telkens als ik wat wilde vertellen, ging ze door me heen praten. Ik vertelde haar dat ze me ook kan laten uitpraten en vertelde me dat het alleen erop lijkt dat ze door me heen praat omdat zij via een app praat omdat ze wegens de Corona thuis moest blijven. Ook zei ze dingen als '' wat wil je nou'' en ze bleef maar zeggen dat onze site niet goed was en dat we dat maar beter konden nakijken. Uiteindelijk heeft ze de tekst van het Nederlands naar het Frans vertaald wat eigenlijk heel goed was, alleen de manier waarop alles gezegd was vind ik niet prettig en de volgende keer een ander bureau kiezen.

 • Aanbevelen? Nee
8

snelle en goede levering

goede vertaling van aanleverde teksten levering conform afgesproken termijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld wn snelle handeling

Na de offerte hebben ontvangen heb ik nog netjes een telefoontje gekregen er controle. De documenten waren in de tussentijd veranderd. Deze zijn gecorrigeerd en na de goedkeuring van mijn kant had ik de vertalingen met 3 dagen binnen. Goede service dus en dank voor de goede afwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en vriendelijke service

Ik had een vertaling nodig voor een document dat ik de dag zelf nog moest versturen naar een klant. Translation Kings gaf direct een offerte en na akkoord te geven, heb ik contact met ze opgenomen met de vraag of het ook de dag zelf nog kon. Dit bleek mogelijk te zijn en aan het einde van de middag had ik een goede vertaling binnen én uiteindelijk een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel vertaald en scherp geprijsd

Uitgekomen op Translation Kings vanwege de reviews en prijs. Scherpe prijs en vertaling is snel geleverd. Ook de offerte was binnen 15 minuten binnen wat erg fijn was! Voor toekomstige vertalingen gebruiken wij weer Translation Kings!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, zonder onpersoonlijk te zijn

Als productteksten en blogs van Nederlands naar het Duits of Frans vertaald moeten worden dan is het soms wel zoeken naar de juiste personen in je netwerk die dit goed kunnen. Toen we eenmaal iemand in Duitsland hadden gevonden is deze persoon ons lange tijd van dienst geweest, maar wel tegen erg hoge kosten. Toen ik eens Googlede kwam ik op de website van Translation Kings. Ik vroeg een offerte aan en binnen 15 minuten had ik hem in mijn mailbox. Het bleek dat de kosten voor dezelfde tekst drie keer zo laag uitpakten als bij onze toenmalige vertaler. Ik hoefde alleen maar op accepteren te drukken en de volgende dag ontving ik de teksten al. In dit geval moesten er ook twee gebruiksaanwijzingen worden vertaald en dat gebeurde direct in het pdf waardoor we daar geen tijd en geld meer aan hoefden te besteden aan de bewerking en opmaak. Ik ben heel tevreden over de snelheid, lage kosten en het gemak. Hoewel het systeem van Translation Kings grotendeels geautomatiseerd lijkt, voelde het nergens onpersoonlijk omdat het telkens erg duidelijk was met wie ik contact kon opnemen bij vragen. We zullen hier nog vaak gebruik van maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voortreffelijk, plezierig, precies zoals ik het me had voorgesteld (zéker ook qua contact)!!

Geacht Team, Zoals reeds beschreven in 'die ene zin' hierboven! Geen vergoeding nodig! Goede doelen doen we al aan en stop de vergoeding maar in de tip-box voor het onontbeerlijke 'uurtje/middagje/avondje/dagje/weekje/maandje of jaartje uit met z'n allen'!! Ik kom graag nog eens langs in de (nabije)toekomst.Intussen wens ik een ieder bij U het allerbeste toe! Met vriendelijke groet, Onno Bosselaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goede prijs/kwaliteit!

Wij laten Translation Kings telkens weer vertalen voor ons instituut en telkens is de prijs zeer scherp en de kwaliteit op een hoog niveau! En ook de snelheid van leveren is zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service

Snelle service, goede vertaling en een mooie prijs! Weinig aan toe te voegen :-)

 • Aanbevelen? Ja
8

Service en snelheid zijn top! Vertaling zelf kon iets beter.

De vertaalopdracht die wij als firma nodig hadden moest snel geregeld worden. Na eenvoudig een offerte aangevraagd te hebben, kreeg ik deze heel snel in mijn inbox. De oplevering zou te lang duren, dus had ik contact gezocht met de klantenservice. Ook hier weer heel snel een reactie met positieve respons. De opdracht werd keurig netjes binnen de beloofde tijd aangeleverd. Het betrof hier een opdracht voor een vertaling van een flink document vanuit het Spaans naar het Duits. De vertaler had de vorm van het document keurig intact gelaten, zodat de vertaling makkelijk in InDesign te implementeren was. Na controle door een native Duitse collega bleken sommige zinnen iets lekkerder te kunnen lopen en waren sommige woorden niet helemaal juist. Dient gezegd te worden dat het flink wat technische termen en jargon bevatte. Al met al een prima ervaring en ondanks de vertaling die beter kon absoluut aanbevelenswaardig.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd