Filters

10

Zeer snel contact en uitstekende vertaling.

Voor een klant hadden wij snel de vertaling nodig tussen Portugees en Engels. Op vrijdag contact opgenomen met Translation Kings en op maandag al de vertaling aangeboden gekregen in een SRT bestand. Tussendoor bij elke stap goed op de hoogte gehouden door Translation Kings. Kortom het contact en de afhandeling van de aanvraag is zeer goed bevallen en zou ik ten zeerste aanraden bij collega's. En dit alles ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Efficient and cost effective.

The Translation Kings team is very responsive and the turn around time for their translation services is great. By comparison to other translation services (in the USA, anyway), Translation Kings is far more cost effective. Their attention to document formatting is also fantastic. Overall, it is a great customer experience.

 • Would you recommend us? Yes
10

Professioneel, klantgericht en super kwaliteit!

Het contact met Translation Kings verliep erg prettig, ze dachten mee en er werd een dubbel check gedaan of de door ons aangeleverde teksten klopten. Erg fijn! Zo wist iedereen waar ze aan toe waren en wat er precies de bedoeling was. Het geleverde werk (Engelse en Duitse vertalingen voor onze websites) is ook van hoge kwaliteit. Onze manier van schrijven is hierbij erg mooi vertaald in de teksten. Daarnaast werd het erg snel geleverd, waardoor wij ook weer snel verder konden. De volgende keer zullen we zeker weer contact opnemen met Translation Kings. Heel erg bedankt dames en heren van Translation Kings!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, perfect en gelijk bruikbaar

Super snel had ik mijn PP vertaling vlekkeloos terug. Bij volgende opdracht ga ik zeker terug!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk, accuraat en snel!

De Translation Kings hebben wederom goed werk geleverd, accuraat en snel! Graag tot de volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kwaliteit en betaalbaar!

Zij hebben voor mij de home pagina van mijn site moniquehypotheekadvies.nl vanuit het Nederlands naar het Engels vertaald. Dat is best vakjargon waarin je thuis moet zijn. Binnen 48 uur de vertaling binnen en door native speaker die thuis is in dat jargon! Ik kan iedereen Translation Kings van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Taal technisch en inhoudelijk zeer professioneel

Vertalingen zijn goed en professioneel. Teksten worden niet alleen vertaald maar ook begrepen en geïnterpreteerd (wat erg belangrijk is). Inhoudelijk is het werk erg goed en het wordt snel opgeleverd. Meerdere malen de hulp ingeschakeld van Translation Kings, en nooit teleurgesteld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en erg flexibel

Meerdere malen de hulp ingeschakeld van Translation Kings, en nooit teleurgesteld. Vertalingen zijn goed en professioneel. Teksten worden niet alleen vertaald maar ook begrepen en geïnterpreteerd (wat erg belangrijk is). Inhoudelijk is het werk erg goed en het wordt snel opgeleverd. Ook de service (meedenken, snel schakelen, adviseren en tot laat op de avond bereikbaar of werkzaam) is uitstekend. 10/10

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden

Wij hebben nu een meerder keren wat laten vertalen door Transalation Kings en zijn meer dan tevreden. Vlotte afhandeling, goede vertaling, nette prijzen en binnen paar dagen de vertalingen binnen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle, duidelijke afspraken

De kwaliteit van de vertaling was goed, maar vooral de communicatie met Translationkings heb ik als heel prettig ervaren. Ging allemaal zeer vlot.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Snel en goed vertaald. Klantenservice echt uitmuntend: snel geholpen en stonden me vriendelijk te woord.

 • Aanbevelen? Ja
10

super tevreden over geleverde diensten

Het hele traject van aanvragen, offerte, betalen en geleverde vertalingen is voor ons bedrijf fijn om mee samen te werken. Wij zijn super tevreden over de geleverde diensten de tijd die er zit tussen aanvragen van vertaling en het geleverde product van Translationkings. Wij kunnen u allen dit bedrijf zeer aanbevelen en hopen hier nog lang gebruik van de aangeboden diensten te mogen en kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede vertaling

Werk al jaren met Translationkings. Werkt super goed en snel. Vertaling ook altijd van goede kwaliteit. Dus zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

High quality for a good price and within 24 hours!

Very satisfied with our experience at Translation Kings. Great service, high quality and super fast. Will definitely use it again!

 • Aanbevelen? Ja
9

Correcte en snelle service

We werken op regelmatige basis met Translation Kings. Steeds een goede prijs, in combinatie met een correcte service.

 • Aanbevelen? Ja
7

Vlotte service.

Vlotte opstart en afhandeling van de vertaling. Ik lees mijn vertaling wel steeds na omdat ze domein specifiek is en soms wat varktermen vergt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Tevreden resultaten

Translation Kings heeft ons geholpen met de vertaling van tekst in zeven verschillende talen. Beter als Google Translate, snel aangeleverd, maar wel hier en daar nog een aanpassing moeten doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, goed contact over procedure en een uitstekende vertaling!

Ik had ineens haast, want de deadline werd door onze klant naar voren gehaald. Translation Kings reageert zeer snel met een duidelijke offerte voor een sympathieke prijs en een snelle leveringsafspraak. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden over de status en er werd op tijd geleverd. Ik tevreden en onze klant tevreden! Frank Gupffert, Stavant Training en Advies

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed!

Volgens afspraak snel vertaald

 • Aanbevelen? Ja
9

super snelle service

wij als bedrijf maken regelmatig gebruik van de diensten van Translation Kings. snelle prijsopgave en snelle aanlevering van de het vertaalde document.

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima! Opdracht NL naar Engels.

Eerst de positieve punten: Zeer snel reactie op aanvraag offerte Goede prijs Snel oplevering ( 2 werkdagen) Negatieve punten: Niet vertaald door een native speaker. Als je het text lees, is het waarschijnlijk vertaald door een computer programma. Als native speaker engels had ik beter zelf kunnen vertalen maar opdracht moest via een officiële bureau gedaan worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel vertaald tegen de laagste prijs

Vertalen op deze manier in alle talen is wel heel makkelijk. Wij hadden teksten die in 8 talen vertaald moesten worden. Eenvoudig offerte aangevraagd via de website, dezelfde dag ontvangen. Daarna nog wat vragen gehad, het telefonische contact met de medewerkers was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Met een kleine aanpassing dezelfde dag een nieuwe offerte gehad. Deze hebben we geaccordeerd en betaald en diezelfde week hadden wij alle bestanden met alle vertalingen overzichtelijk in de mail. Ik heb bij verschillende partijen dezelfde offerte aangevraagd, maar Translation Kings was de goedkoopste en ik vond ze erg klantvriendelijk. De volgende vertalingen gaan met zekerheid ook naar Translation Kings.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel compleet en correct

We hebben ervaring met meerdere bureaus maar deze steekt er wel boven uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Flexibel bureau met snelle service

Flexibel bureau met snelle service

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en snel

Goed en snel

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd