Filters

8

Snelle vertaling uitgevoerd

Wederom snel gehandeld door Translation Kings.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en duidelijk

Alles vlot verlopen en en zeer snel mijn teksten ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer snelle service (op zondag)

Zeer goede en snelle service voor mijn EN-ES vertaling, op zondag ingediend en maandag voor 17:00 alles ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wederom een uitstekende snelle service. Heb een aantal jaar geleden een paar vertalingen laten uitvoeren met goeie ervaring. De keuze was dit keer dus snel gemaakt dat we dit weer bij Translation Kings gingen doen. Super snel de offerte binnen (5 minuten), en de vertaling ontvingen we binnen de afgesproken 3 werkdagen. Voor ons geen andere partner voor het maken van vertalingen! (NL-ENG/ ENG-NL)

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik stond versteld van kwaliteit

Voorheen deden we folders via een reclame bureau, ze factureerde dan al 2 uur als voorbereiding om de juiste terminologie te zoeken van de desbetreffende beroepsgroep. Dan gingen ze vertalen, een proces van een week en duur. Bij Translation Kings stuurde ik een Wordbestand van de tekst en de dag erna was het perfect vertaald weer terug, en veel goedkoper. Dus voor ons de perfecte club.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Snel, duidelijk, houden fijn de opmaak aan van het geleverde bestand.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Ons bedrijf had op een zeer korte termijn een vertaalde tekst nodig. Wij kwamen via internet uit bij Translation Kings en vroegen laat op de dag nog een offerte aan. Tot onze verbazing kregen wij al binnen 30 minuten een reactie via de mail en al snel volgde de offerte. De e-mails waren duidelijk en voorzien van alle benodigde informatie. Via een link was het gemakkelijk om de betaling direct te voldoen. De vertaling is in de oorspronkelijke schrijfstijl opgeleverd en voorzien van correcties in de door ons geüploade tekst. Het was een behoorlijke tekst die vertaald moest worden maar de vertaling was ruim voor de gewenste datum gereed. Wij zullen in de toekomst zeker weer voor Translation Kings kiezen, want wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere werkwijze, snelle reacties en een nette vertaling

Mijn bedrijf had met redelijke spoed een vertaling nodig en ik vond Translate Kings via Google. Ik vulde een formulier in en binnen een kwartier had ik de offerte binnen. In de offerte staat een grote, niet te missen, groene knop die de opdracht bevestigde. Tot slot, zorgde de betaling van de factuur ervoor dat ik de volgende werkdag de link naar een professionele vertaling in mijn postvak had zitten. Mocht ik in de toekomst nog een vertaling nodig hebben, zal ik zeker Translate Kings gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en accuraat

Voor een klant moest er met spoed een presentatie vertaald worden naar het Engels. Binnen 16 uur was dit uitgevoerd. Erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en effectief

Voor mijn opdracht had ik een aantal vertalingen nodig in verschillende talen. Binnen korte tijd kreeg ik de vertalingen binnen. Heel efficient en snel , waardoor ik direct verder kon gaan met mijn opdracht

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en goede service

Ik heb nu een aantal keren teksten laten vertalen in verschillende talen. Dit werd zeer vakkundig en snel uitgevoerd. Ik ven dan ook zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vertalingen via Translation Kings zijn zeer nauwkeurig en de complete afhandeling van offerte tot aflevering is zeer snel en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie, snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een paar minuten de offerte ontvangen. Bij vragen is er altijd contact mogelijk. De vertaling werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Enige wens die ik nog heb is de mogelijkheid om zonder Paypal-account te betalen met creditcard.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, accuraat en behulpzaam

Bij een videoscript voor een klant wilde ik de zekerheid van een goede vertaling hebben, maar een korte video heeft ook niet zoveel voice-over tekst. Ik voldeed dus helaas niet aan het minimum aantal woorden... Dat was gelukkig geen probleem en voor een klein prijsje had ik een dag later de vertaling in huis. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig bedrijf!

Een vertaling laten doen van Nederlands naar Engels. De offerte was er zo snel, echt na circa tien minuten al. Kwaliteit zeer goed van de vertaling en de prijs beter dan bij concurrenten. d Dit bedrijf is een echt aanrader voor we vertalingen nodig heeft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel snel en efficiënt

Wat me heeft verbaasd is de efficiënte administratie en ook de snelheid van de vertaling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting, zeer goed.

Onlangs heb ik een vertaling laten uitvoeren door Translation Kings. Het betrof een juridisch (bedrijfs-)document. De offerte was zeer snel, binnen 15 minuten en na acceptatie en betaling van mijn zijde, had ik de vertaling de volgende dag al in bezit. De kwaliteit was uitstekend en ik niets dan lof voor dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en kwalitatief goede service

In mijn laatste project had ik per direct een vertaling nodig. Er werd zeer snel gereageerd met een persoonlijk telefoontje om deadline af te spreken en de vertaling werd op tijd afgeleverd en met een kwalitatief goed resultaat. Kortom, ik ben zeer tevreden over snelheid en kwaliteit waarbij de prijs ook niet tegenvalt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en correct!

Ik vroeg een offerte aan voor het technisch vertalen van een manual van het Engels in het Spaans en Frans. De offerte zat binnen een half uur in mijn mailbox. Na een simpel akkoord op de knop in de mail, werd de vertaling in gang gezet. Deze was echt super snel binnen! De communicatie verloopt zeer snel, vlot en correct, heel klant vriendelijk. Na een betaling gedaan te hebben kreeg ik de vertaling direct met een link binnen. De vertaling kan ik inhoudelijk niet controleren, anders had ik het niet hoeven vertalen ;-) Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Aanrader voor wie een vlotte vertaling wenst tegen een goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor een lage prijs een hoge kwaliteit vertaling binnen 24 uur

Binnen 20 minuten na mijn offerte aanvraag kreeg een prijsopgave, die lager was dan andere offertes. Ik heb direct betaald via Ideal en de volgende dag was de vertaling al binnen. Ben zeer tevreden over deze juridische vertaling in het Engels.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn, snelle response!

Fijn om zo snel te kunnen schakelen. Dank voor jullie vertaling. Snelheid en kwaliteit gaat hand in hand bij dit bureau. Ze reageren bijzonder snel en mijn vertaling kon ik al in drie dagen tijd ontvangen. Fijn bureau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en snelle service

De service van TranslationKings is ontzettend snel. Al een aantal keer gebruikt gemaakt van de vertaalservice en altijd snel geholpen. Ook deze keer in 1 dag tijd weer vertalingen naar 3 verschillende talen terug gekregen. Kwaliteit van de vertalingen is normaal gesproken goed, dus dat zal ook deze keer wel weer het geval zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een supersnelle en zeer correcte service

Er wordt snel geleverd zoals beloofd en de vertaling was van een uitstekende kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en uitstekende vertaling

Translation kings is uitstekend in staat om ons vakjargon om te zetten naar de Duitse taal. Wij maken graag gebruik van hun snelle service en uitstekende vertalingen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlot vertaald, erg professioneel!

Ik had hulp nodig bij de vertaling van een aantal teksten in het Duits, Frans en Engels. Ik ben goed geholpen en ben erg tevreden. Goede service, ik kom zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd