• Bosnisch vertaalbureau

    • Alleen experts in de Bosnische taal
    • Krijg de beste Bosnische vertalingen….
  • home
  • Bosnisch vertaalbureau

flagBosnisch vertaalbureau


Bosnië kent drie officiële talen; Bosnisch, Servisch en Kroatisch. Aangezien de verschillen tussen die drie talen klein zijn – ongeveer zo groot als die tussen Nederlands en Vlaams – levert dat geen Babylonische spraakverwarring op. Bosnisch is net als Servisch en Kroatisch namelijk een van de standaardvarianten van het Servo-Kroatisch. Na de onafhankelijkheid van Bosnië, Servië en Kroatië hebben de drie landen het gemeenschappelijke Servo-Kroatisch alleen wat gepersonaliseerd.

Aan Bosnisch verwante talen

Bosnisch, Servische en Kroatisch lijken zozeer op elkaar, dat de verschillen tussen de Bosnische dialecten onderling groter zijn dan de verschillen tussen de drie talen. Bosnisch, Servisch en Kroatisch zijn ook verwant aan Macedonisch, Bulgaars en Sloveens, en in mindere mate aan Slowaaks, Tsjechisch, Pools, Russisch, Wit-Russisch en Oekraïens.

In-country vertalers

Het zal duidelijk zijn dat voor een succesvolle vertaling samengewerkt moet worden met een native vertaler die zeer goed op de hoogte is van de taal en de lokale cultuur; cultuur kleurt immers alles. We hebben het dan over een in-country vertaler; een Bosnische vertaler die in Bosnië woont en werkt. Zo werken wij voor elk gebied en elk specialisme samen met gespecialiseerde vertalers.

U mag ons altijd om een vrijblijvende offerte vragen. U ontvangt dan binnen 30 minuten een offerte op maat voor uw Bosnische vertaling.

Uw garanties

U kunt ervan op aan dat de in-country vertaler die wij voor u selecteren aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Wij zijn als vertaalbureau op het hoogste Europese niveau gecertificeerd (ISO 9001 en de ISO 17100). Dat betekent dat er ook aan de vertalers waarmee wij werken strenge eisen worden gesteld. Los daarvan krijgt u van ons ook altijd een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Het is natuurlijk ook interessant om te lezen wat onze klanten van ons vinden. Op deze onafhankelijk website vindt u een groot aantal reviews over ons.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.