• Presentatie vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Presentatie vertalen


Een laptop en een beamer is alles wat u nodig heeft om zo’n beetje overal een presentatie te kunnen geven. Dat wordt dan ook steeds meer gedaan. En als u een vertaling van uw PowerPoint-presentatie nodig heeft, kunnen wij zorgen voor een gespecialiseerde vertaler.

Digitale presentatie

Het begin van het proces is heel eenvoudig; u werkt digitaal, en wij ook. U kunt ons dus simpelweg uw PowerPoint-documenten toesturen. Wij selecteren vervolgens een vertaler voor u die bekend is met het onderwerp en in PowerPoint kan werken, u krijgt een vertaalde PowerPoint-presentatie terug en kunt onmiddellijk aan de slag.

Een punt van aandacht is daarbij het volgende. Presentaties bestaan uit veel losse woorden en korte zinnetjes, en vaak moeten vertaalde teksten in grafieken, schema’s en organogrammen passen. Het is de kunst om met een vertaling te komen die net zo kort en bondig is als de brontekst en evenveel zeggingskracht heeft.

En dat valt lang niet altijd mee; talen zijn nog wel eens weerbarstig. Wat in de ene taal in een paar woorden gezegd kan worden, valt in een ander taal veel langer uit. Alles komt dus aan op de kennis, kunde en soepelheid van de vertaler. En dus werken wij met een groot aantal vertalers die op hele verschillende vakgebieden gespecialiseerd zijn.

Gegarandeerde kwaliteit en de laagste prijs

Het is ook goed om te weten dat wij in het bezit zijn van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; ISO 9001 en de ISO 17100. Strenge eisen waaraan wij en de vertalers die voor ons werken moeten voldoen. Kortom; de kwaliteit van uw vertaling is gegarandeerd. Wij geven u hier bovenop ook nog een 100% tevredenheidsgarantie! Wat onze klanten van ons vinden? Op deze onafhankelijke website leest u het. En last but not least; u krijgt van ons een laagsteprijsgarantie.

Een vrijblijvende offerte is gemakkelijk en snel aan te vragen; binnen 30 minuten heeft u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.