• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Nijmegen
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Nijmegen
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Nijmegen

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Nijmegen

Vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Nijmegen en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Nijmegen klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat wij ook in Nijmegen een grote klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Nijmegen en Omstreken

Wij hebben geen kantoor in Nijmegen, maar zijn marktleider in de regio. Vele bekende bedrijven uit Nijmegen en omstreken rekenen wij tot onze trouwe klanten.

De Three Lillies, leverancier van Kayori producten als interieurparfum, biologische textielproducten en lichaamsverzorgingsproducten, maar ook LED specialist HSS Worldwide gebruiken onze vertaaldiensten regelmatig. Ook Street of Solutions de gerenommeerde producent van  personal care en beauty  producten en medisch marketing en sales gigant  OTC Medical, vertrouwen onze kwaliteit en brede vertaalcapaciteit al jaren.

Zoals zovele landelijke en vooraanstaande Universitair Medische centra, ontbreekt ook het Radbaud UMC niet op onze klantenlijst. Uiteraard zorgen wij ook voor de vertalingen van een groot aantal regionale MKB bedrijven en particulieren, actief in praktisch ieder denkbare bedrijfstak.

Voor deze klanten hebben we boeken vertaald. Ook de vertalingen van training manuals, productomschrijvingen, websites, contracten en gebruiksaanwijzingen hebben wij voor hen verzorgd. De universiteit vraagt ons regelmatig naar vertaling van vragenlijsten, contactformulieren en informatie folders voor patiënten.

Kortom: de regio Nijmegen weet ons al jaren te vinden voor het vertalen van een grote diversiteit aan onderwerpen naar praktisch ieder denkbare taal.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN