• Huisregels vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Huisregels vertalen


Huisregels; u komt ze overal tegen. In fabriekshallen en concertzalen, in kuuroorden en op websites. En ze zijn er niet voor niets. Ze maken, al dan niet in combinatie met uitgebreidere gebruikersvoorwaarden, duidelijk wat er van de gebruikers wordt verwacht, en waar ze op aangesproken kunnen worden. De huisregels voorkomen ook dat u constant hetzelfde verhaal af moet draaien.

Culturele verschillen

Een nuttig stuk tekst dus, die huisregels, en de moeite waard om goed te laten vertalen voor uw buitenlandse bezoekers.

Om een maximaal effect te behalen is het verstandig om de bezoekers te informeren op een manier die aansluit bij hun cultuur. Nederlanders zijn bijvoorbeeld heel direct, maar dat verandert over de grens al heel snel. Daar drukt men zich meestal formeler uit, en daar dient bij de vertaling rekening mee te worden gehouden. Zo heeft elk land zijn eigen cultureel en bepaalde manieren om mensen aan te spreken. Als de vertaling, door een ongelukkig gekozen toon, de mensen tegen de haren instrijkt bereikt u eerder het tegenovergestelde.

In-country vertalers

Als u uw huisregels in het Duits of Frans vertaald wilt hebben, laten wij dat respectievelijk door een in Duitsland wonende Duitse of een in Frankrijk wonende Franse native vertaler doen, zogenaamde in-country vertalers. Die hebben immers een optimale voeling met hun taal en cultuur. Op die manier heeft u niet alleen een goede vertaling, maar ook een vertaling die in cultureel opzicht de betrokkenen aanspreekt. Om altijd een gespecialiseerde in-country vertaler voor u aan het werk te kunnen zetten, moeten wij beschikken over een flink netwerk van vertalers.

Kwaliteit en tevredenheid

Translation Kings is in het trotse bezit zijn van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; ISO 9001 en de ISO 17100. De bijbehorende eisen zijn ook van toepassing op de vertalers die voor ons werken; zij dienen net als wij aan strenge voorwaarden te voldoen.

Verder geven wij u ook nog een 100% tevredenheidsgarantie! En niet onbelangrijk; wij garanderen u altijd de laagste prijs. Wat onze klanten van ons vinden? Op deze onafhankelijke website leest u het.

Benieuwd wat de vertaling van uw huisregels gaat kosten? Via de onderstaande knop vraagt een vrijblijvende offerte aan. Binnen 30 minuten u onze op maat gemaakte offerte.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.