• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Den Haag
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Den Haag
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Den Haag

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Den Haag

U heeft het goed gelezen; vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Den Haag en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Den Haag klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat we ook in Den Haag een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Den Haag en Omstreken

Hoewel wij niet gevestigd zijn in Den Haag, verzorgen wij vertaaldiensten voor honderden klanten uit de regio.

Wellicht voor de hand liggend zijn uiteraard de verschillende Ministeries, overheidsinstanties, politieke partijen en NGO’s. Maar ook evenementen bureaus en bedrijven en instanties actief in toerisme in en rond Den Haag mogen wij als klant rekenen. Ook gaan wij regelmatig aan de slag voor de ANWB, Het Nederlandse Rode Kruis en een aantal stedelijke en regionale ziekenhuizen, advocaten kantoren en onderzoeksinstellingen.

Naast deze klinkende namen verzorgen wij uiteraard ook veel vertalingen voor het MKB actief in alle denkbare bedrijfstakken en natuurlijk particulieren.
De vertaal onderwerpen zijn zeer divers; enerzijds gaat het om complexe en beleidsbepalende documenten. Maar ook notulen, informatie brochures, aanbestedingen en technische rapporten t.b.v. Ministeries en de maakindustrie . Daarnaast verzorgen wij commerciële documenten als informatie brochures, folders en Powerpoint presentaties.


Foutloos en van top kwaliteit uiteraard.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN