• 9.3

    Klanten waarderen ons met een

    Meer dan 15.000 klanten waren u reeds voor. U kunt zeer veel recensies over onze dienstverlening terugvinden op onze website.

    LEES RECENSIES

  • home
  • Tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie bij Translation Kings

U leest het goed; Translation Kings geeft een 100% Tevredenheidsgarantie op al haar vertaalwerk. Waarom doet Translation Kings dat en waaruit bestaat die Tevredenheidsgarantie?
100% Kwaliteit

Om te beginnen staan wij 100% achter ons werk. Dat is de basis, het fundament. Zonder dat u er om hoeft te vragen wordt er achter de schermen hard gewerkt om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen.

Dat het binnenshuis dik voor elkaar is tonen de aan ons toegekende certificaten aan; de ISO 9001 en de ISO 17100; de hoogst haalbare die er zijn. Deze certificaten staan voor kwalitatief hoogwaardige producten, processen en diensten, en stellen zeer strenge eisen aan de interne bedrijfsprocessen, en de kwaliteit van de vertalers en correctoren.

Als we vervolgens een vertaler voor u selecteren en aan het werk zetten is dat er niet alleen maar een die over de juiste talencombinatie beschikt. De vertaler dient ook verstand te hebben van het betreffende vakgebied. Verder is de vertaler een native speaker die de finesses van zijn taal en cultuur door en door kent. Kortom, er gaat een specialist voor u aan het werk.

100% Garantie

Mocht er ondanks alle goede voorbereidingen en zorg toch iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen we dat uiteraard onmiddellijk voor u op. We zijn u van dienst tot de vertaling 100% naar uw zin is.

Leuk al die certificaten; maar u als klant hebt natuurlijk het laatste woord. En die zijn gemakkelijk te vinden; er zijn grote hoeveelheden reviews over Translation Kings te vinden op het internet, geschreven door klanten die u voorgingen. Een tipje van de sluier willen we wel vast voor u oplichten; de beoordelingscijfers mogen er zijn.

Alles draait om topkwaliteit, transparantie, en controleerbaarheid.


100% Klant

Onze 100% Tevredenheidsgarantie heeft nog een ander effect: een zeer hoog percentage terugkerende klanten. We gaan nu eenmaal niet voor kortetermijnsuccesjes, we houden u graag langer als klant en dus zijn we pas tevreden als u dat bent, en wel voor de volle 100%.

U bent dus gewaarschuwd; eens klant van Translation Kings, altijd klant van Translation Kings.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.