• Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau

    Doordat wij zowel ISO 17100 als ISO 9001 gecertificeerd zijn kunt u er van uit gaan dat u een perfecte vertaling krijgt.

    VRAAG OFFERTE AAN

Werkwijze

Onze werkwijze is even eenvoudig als doeltreffend. U vult met slechts enkele handelingen ons online offerteformulier in en ontvangt binnen enkele minuten een offerte. Heeft u speciale wensen dan kunt u die tevens op het offerteformulier kenbaar maken. Binnen 3 werkuren (we zullen u niet wakker bellen) neemt een medewerker van Translation Kings vervolgens contact met u op om alles goed door te spreken. Bij een akkoord gaat uw vertaler nog dezelfde dag aan de slag. Of zelfs meerdere vertalers, want we schrikken niet terug voor grote opdrachten.

U mag overigens in plaats van het invullen van een offerteformulier natuurlijk ook op een andere manier contact met ons opnemen.

Kan het snel af zijn?

Het antwoord is: ja! Translation Kings beschikt over een pool van ruim 1100 vertalers die met elkaar een enorm aantal talencombinaties beheersen en kennis bezitten op vele vakgebieden. Als we een offerte-aanvraag ontvangen onderzoeken we gelijk welke vertalers over de juiste talencombinatie(s) en vakkennis beschikken en, ook heel belangrijk, direct aan de slag kunnen.

Van en naar Bosnisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tagalog, Tsjechisch, Turks, Zweeds; het is maar een greep.

Ook als u heel veel vertaalwerk hebt verandert er niets aan onze snelle en efficiënte manier van werken. Meer dan eens zijn we van start gegaan in een 20 talencombinaties tegelijk.

Kan het ook nog goedkoop?

Ook hier is het antwoord een volmondig ‘ja’! Onze vertalers werken namelijk waar en wanneer ze willen. Dat klinkt niet alleen heel leuk, dat is het ook. En wel voor iedereen. Leuk voor de vertalers die veel vrijheid hebben. Leuk voor ons omdat de overhead heel laag is. En leuk voor u, want wat wij aan kosten uitsparen hoeven we ook niet door te berekenen.

En de kwaliteit?

Dat is het enige waar we niet met u over onderhandelen. De kwaliteit moet onovertroffen goed zijn. Wij eisen topkwaliteit van onze vertalers. Voor minder doen we het niet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we heel veel terugkerende opdrachtgevers hebben. U bent dus gewaarschuwd; het invullen van het online offerteformulier zou dus wel eens het begin kunnen zijn van een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Bij een akkoord gaat uw vertaler nog dezelfde dag aan de slag.

Algemene Voorwaarden

En om het plaatje helemaal rond te maken; hier kunt u onze algemene voorwaarden lezen.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.