• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Groningen
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Groningen
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Groningen

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Groningen
U heeft het goed gelezen; vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Groningen en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Groningen klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat we ook in Groningen een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Groningen en Omstreken

Wij zijn fysiek niet gevestigd in Groningen, maar bedienen al jaren honderden klanten uit de regio.

De universiteit in Groningen vertrouwt al jaren op onze diverse en specialistische vertaalkwaliteit op academisch niveau. Daarnaast mogen wij voor New Energy Coalition vertalingen verzorgen voor haar netwerk aan kennisinstellingen, bedrijven, overheden en NGO’s. Ook voor diverse vluchtelingen organisaties uit de regio doen wij veel vertaalwerk.

Uiteraard weet ook het bedrijfsleven ons iedere dag te vinden. Zowel binnen de high tech, als de scheepvaart, agrarische sector, online marketing en maakindustrie hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Dit omvat zowel het grootbedrijf als het MKB gevestigd in de gehele regio in en om de stad Groningen. 

Voor de universiteit vertalen wij leermodules en onderzoeksrapporten naar vele verschillende Europese en niet-Europese talen. Brochures en maatschappelijke informatie voorziening aan niet Nederlands sprekenden, vormt ook een aanzienlijk deel van onze vertaalactiviteit in de Groningse regio.

Voor het Groningse bedrijfsleven blijft onze kennis en ervaring in juridische, medische , technische en commerciële vertalingen uiteraard onmisbaar

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN