• Folder vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Folder vertalen


Bij het vertalen staat de inhoud altijd voorop. Dat is logisch. Maar bij het vertalen van folders kan ook de vorm een belangrijke rol in het geheel spelen.

Inhoud en vorm

Met grote regelmaat krijgen wij van opdrachtgevers digitale versies van folders opgestuurd met de vraag of wij de vertaling ook gelijk in de lay-out willen monteren. Dat doen wij uiteraard. Alleen laten vertalingen zich niet altijd zomaar in de beschikbare ruimte monteren. Nederlandse, Spaanse en Duitse teksten zijn bijvoorbeeld langer dan Engelse. Dat vereist, in overleg met de opdrachtgever, wel wat creativiteit.

Ook is het lang niet altijd simpel om krachtige koppen en slogans na de vertaling kort en krachtig te houden. En dan hebben we het nog niet gehad over de zeggingskracht die in het vertaalproces uiteraard niet verloren mag gaan.

Wij selecteren voor zo’n opdracht dus een vertaler die affiniteit heeft met het onderwerp en beschikt over een soepele geest. Om een veelheid van opdrachten aan te kunnen is het dus niet verwonderlijk dat we met een groot aantal vertalers werken.

Er is altijd een oplossing

Wij werken volgens het principe ‘Er is altijd een oplossing’. En ook in het geschetste voorbeeld is die er.

Een punt wat ook niet over het hoofd gezien mag worden is de culturele component. De vertaalde teksten moeten ook aantrekkelijk zijn voor de buitenlandse doelgroep; voor mensen met een ander cultuurpatroon en andere leefgewoontes.

Dat lossen wij op met zogeheten in-country vertalers; native vertalers die in hun vaderland wonen en werken. Deze vertalers hebben immers een optimale voeling met hun eigen taal en cultuur.

Gaan goed en betaalbaar samen?

Dat uw vertaling goed en betaalbaar moet zijn staat voorop. Wat de kwaliteit betreft; wij zijn de trotse bezitters van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Strenge kwaliteitseisen waar wij en de vertalers waarmee wij werken aan moeten voldoen. Daarnaast krijgt u bij al onze vertalingen een 100% tevredenheidsgarantie en garanderen wij u altijd de laagste prijs. En dan hebben we nog een link voor u; op deze onafhankelijke website vertellen onze klanten wat ze van ons vinden.

Als u wilt weten wat het vertalen van uw folder gaat kosten, volgt u dan de link hieronder. Binnen 15 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.