• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Maastricht
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Maastricht
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Maastricht

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Maastricht

Vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Maastricht en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Maastricht klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat we ook in Maastricht een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Maastricht en Omstreken

Wij zijn niet fysiek gevestigd in Maastricht, maar bedienen ieder jaar honderden klanten uit de regio. Om er een paar te noemen: Maastricht UMC, een toonaangevend regionaal advocaten kantoor en een van de grootste producenten en distributeurs van kleding en merchandise in Europa, rekenen wij tot onze vaste klanten. Dit uiteraard naast vele MKB bedrijven actief in online marketing, de maakindustrie, dienstverleners, de horeca en entertainment. 

Als economische gateway naar Europa en grote toeristische trekpleister, is er veel vraag naar vertalingen uit de regio Maastricht. Onze klanten verwachten dan ook de allerbeste kwaliteit voor hun juridische, hospitality, medische, technische en marketing teksten. Ook hier blijft van cruciaal belang een goed gevoel voor -en kennis van de typische lokale couleur, maar ook dat technisch, academisch, marketing en juridische content foutloos moet zijn in iedere gekozen taal.     

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN