• InDesign vertalingen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

InDesign vertalingen


InDesign is een van de meest gebruikte programma’s in de grafische sector. Veel folders en brochures worden in dat programma gemaakt. Hoe gemakkelijk zou het zijn als u een digitaal InDesign-bestand aan zou kunnen leveren, om het kant en klaar voorzien van een vertaling weer terug te krijgen.

Werken met InDesign

Vertalers zijn gewend om met Office-programma’s en vertaalsoftware om te gaan. Grafische programma’s zoals InDesign behoren zogezegd bij een compleet andere tak van sport. Evengoed zoeken wij ook in zo’n geval naar een werkbare oplossing. Die kan er uit bestaan dat wij het tekstuittreksel vertalen. Die vertaling kunt u vervolgens door uw graficus in het InDesign-bestand laten monteren.

Er zijn ook vertalers die niet alleen vertalen, maar ook in InDesign kunnen werken. Die vertalers zijn dun gezaaid. Dergelijke vertalers berekenen naast hun vertaaltarief ook een tarief voor hun grafische arbeid. U mag ons natuurlijk altijd om een offerte voor zo’n opdracht vragen. Houdt u dan wel rekening met een wat langere dan gebruikelijke responstijd.

Er is nog een reden dat het terugplaatsen van de vertaling beslist door een geoefende graficus gedaan moet worden; vertalingen zijn namelijk zelden precies zo lang als de originele tekst. Zo is een Nederlandse tekst al snel een procent of 15 langer dan een Engelse tekst. Dat kan tot ruimtegebrek leiden in de lay-out, die daar niet op is berekend. Werk dus voor een professional die InDesign goed beheerst.

In-country vertalers

Een belangrijk element is ook het precies aan laten sluiten van de teksten op de lokale cultuur. Mensen uiten zich in verschillende delen van de wereld immers anders. Dit lossen wij graag op met in-country vertalers; vertalers die in hun eigen vaderland wonen en werken en zodoende de meest directe voeling met hun taal en cultuur hebben. Wij werken dus met veel vertalers.

Uw garanties

Translation Kings is in het bezit van de ISO 9001- en de ISO 17100-certificaten; dit zijn de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. Deze strenge eisen gelden voor alle geledingen van het bedrijf en voor de vertalers met wie wij samenwerken. Wat onze klanten van ons vinden? Op deze onafhankelijke website leest u het.

Verder geven wij u nog een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. U loopt dus geen enkel risico.

Hieronder kunt u heel gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt binnen 30 minuten een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.