• Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau

    Doordat wij zowel ISO 17100 als ISO 9001 gecertificeerd zijn kunt u er van uit gaan dat u een perfecte vertaling krijgt.

    VRAAG OFFERTE AAN

  • home
  • Laagsteprijsgarantie

Laagsteprijsgarantie

Vertaalbureau Translation Kings geeft zijn klanten een laagsteprijsgarantie. Geen kleine lettertjes, geen gedoe.

Die laagsteprijsgarantie houdt in dat wij u altijd een offerte aanbieden die goedkoper is dan die van andere vertaalbureaus. Vertaalbureaus die net als wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met andere woorden; een vertaalbureau dat ook aangesloten is bij de VViN (de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland) en in het bezit is van de certificaten ISO 9001 en ISO 17100. Dit zijn de hoogst haalbare certificaten in de vertaalbranche; ze staan voor kwalitatief hoogwaardige producten, processen en diensten. We gaan net als u natuurlijk wel voor kwaliteit!

Kwaliteit

De genoemde ISO certificaten bieden u als klant de zekerheid dat de kwaliteit optimaal is, en blijft! Na het behalen van de certificaten wordt immers geregeld gecontroleerd of we nog aan de normen voldoen. Terecht.

100% Tevredenheidsgarantie

Behalve topkwaliteit krijgt u van ons ook een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht er om wat voor reden dan ook iets niet naar wens zijn dan zorgen we ervoor dat u in tweede instantie wel 100% tevreden bent. Ook al ligt de oorzaak in iets wat we niet hadden kunnen voorzien; we lossen het voor u op. 100% is 100%.

Laagsteprijsgarantie

Hoe kan het dat de door ons geleverde topkwaliteit, inclusief de bijbehorende 100% tevredenheidsgarantie, ook nog eens de voordeligste is? Is dat niet een beetje veel van het goede? Het antwoord is nee! Door een combinatie van state-of-the-art technieken, een gestroomlijnde organisatie, een zeer lage overhead en veel ervaring zien we kans om goedkoper te werken dan alle anderen. Op ons kantoor, waar alleen de accountmanagers werken, worden de laatste digitale methodes ingezet voor een optimale efficiëntie. Onze vertalers wonen en werken waar ze willen en houden digitaal contact met het centrale kantoor.

Wat we niet uitgeven aan onkosten hoeven we ook niet door te berekenen.


Voor u!

De voordeligste zijn is dus gewoon een kwestie van een goede organisatie, een hogere efficiëntie en een betere kostenbeheersing. De voordelen van deze manier van werken zijn voor u. Wat we niet uitgeven aan onkosten hoeven we ook niet door te berekenen.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.