• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Amsterdam
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Amsterdam
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Amsterdam

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Amsterdam

Vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Amsterdam en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Amsterdam klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat wij ook in Amsterdam een grote klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Amsterdam en Omstreken

Ons kantoor staat in Amsterdam en behoort tot de grootste leverancier van vertaaldiensten in de regio. Vele bekende en minder bekende bedrijven uit Amsterdam en omstreken rekenen wij onder onze trouwe klanten. De regio is vestigingsplaats voor praktisch iedere bedrijfstak denkbaar. Als Translation Kings zijn wij dan ook van alle markten thuis en kunnen iedere specialiteit en taalcombinatie aan.

Zo vertalen wij voor musea hun promotionele documenten en audiovisuele content. Wij verzorgen bijvoorbeeld voor Pupkin, maar ook voor Museum TV de ondertitelingen van hun hoge kwaliteit video’s voor diverse musea in het land. In dat verband vertalen wij ook content voor ITV, het beroemde NEMO museum en het Muizenhuis.  Wij verzorgen creatieve vertalingen voor het dominante Europese entertainment productiebedrijf Stage en ook voor Endemol Shine. Bovendien nemen wij een voorname positie in bij boekvertalingen namens een groot aantal beroemde auteurs en uitgeverijen.

Ook de hotel branche en de vele makelaarskantoren weten ons in Amsterdam te vinden. Grote advocaten kantoren, banken, financieel adviseurs, consultants, verzekeraars en uitzendbureaus maken dagelijks gebruik van onze kennis en kunnen. 

Ook kent dit deel van het land vele goede doelen. Artsen zonder grenzen, Greenpeace, Warchild en Vluchtelingenwerk Nederland om er maar een paar te noemen. Ook de gemeente Amsterdam, de GVB, de Amsterdamse openbare bibliotheek, het AMC en de velen restaurants, hotels, theaters en uiteraard AFC Ajax mogen wij tot onze klanten rekenen.

Natuurlijk is het Amsterdamse MKB zeer aanwezig in ons klantenbestand. Ook hier is deze dominante economische regio in alle bedrijfstakken vertegenwoordigd.

Voor deze klanten vertalen wij al het denkbare. Van complexe juridische contracten, jaarverslagen, ondertitelingen en websites, tot menu kaarten, verkoopteksten, medische verslagen, technische handleidingen en boeken.   

Wij zijn als Translation Kings diep geworteld in de hoofdstad en omstreken en bewijzen iedere dag onze waarde.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN