• CSV-bestand vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

CSV-bestand vertalen


Een van de manieren om een hele database van een website of webshop te vertalen is deze eerst te exporteren als CSV-bestand. Wij beschikken over gekwalificeerde IT-vertalers die rechtstreeks in zo’n bestand kunnen werken. Uw webmaster kan aan de hand van de vertaling vervolgens heel gemakkelijk een extra taalversie aan uw website of webshop toevoegen.

Gespecialiseerde vertalers

Een groot CSV-bestand kan er in zijn ruwe vorm erg ontzagwekkend uitzien voor het ongeoefende oog; een ongeregelde brei van woorden, zinnen en getallen, gescheiden door komma’s. Heel wat anders dan de netjes opgemaakte teksten die u normaal onder ogen krijgt. CSV-bestanden kunnen ook in Excel geopend worden, dan ziet het geheel er al een stuk beter uit. Maar hoe dan ook; voor een IT-vertaler is zo’n CSV-bestand gesneden koek, het is zijn dagelijkse werk.

Het principe van de gespecialiseerde vertaler passen wij overigens altijd toe. Er ontstaan steeds meer specialismen in de huidige wereld, en in die beweging gaan wij mee. Wij mogen van een en dezelfde vertaler nu eenmaal niet verwachten dat hij thuis is in technische, medische en juridische teksten, en ook nog alles weet op het gebied van de mode, de biochemie en de wielrennerij. Dat is teveel gevraagd.

De kwaliteit van de vertalingen moet in alle opzichten hoog zijn, en dat begint bij het begrijpen van wat de vertaler vertaalt. Maar het zit hem ook in de details. Een tekst moet niet alleen goed vertaald worden, hij moet ook aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep. Reden voor ons om te werken met gespecialiseerde native vertalers die in hun eigen land wonen; in-country vertalers. Die zitten immers het dichtst op hun eigen taal en cultuur.

Uw garantie

Wij zijn de trotse bezitters van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Die keurmerken staan voor topkwaliteit en zorg met betrekking tot producten, processen en diensten. Deze keurmerken stellen zeer strenge eisen aan ons als bedrijf en aan de vertalers waar wij mee samenwerken. En die kwaliteit wordt voortdurend gecontroleerd.

Wij geven u daarnaast ook nog een 100% tevredenheidsgarantie. Zo bent u dubbel afgedekt. En wat de prijs betreft krijgt u een laagsteprijsgarantie. Een vertaling van Translation Kings is dus kwalitatief hoogwaardig en voordelig. Wat andere klanten van ons vinden kunt u op deze onafhankelijke website lezen.

U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vertalen van uw CSV-bestand. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.