• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Eindhoven
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Eindhoven
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Eindhoven

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Eindhoven

U heeft het goed gelezen; vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Eindhoven en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Eindhoven klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat we ook in Eindhoven een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Eindhoven en Omstreken

Hoewel wij niet gevestigd zijn in Eindhoven, bedienen wij ieder jaar honderden klanten uit de regio. Bijzondere klanten zijn onder andere Philips, Atos en Stork. Maar ook voor de regionale ziekenhuizen en onderwijs- en onderzoeksinstellingen doen wij veel vertaalwerk. Een klinkende naam die wij onder onze klanten mogen rekenen is PSV. Naast deze aansprekende namen verzorgen wij uiteraard ook veel vertalingen voor het MKB actief in alle denkbare bedrijfstakken en natuurlijk particulieren.

De vertaal onderwerpen zijn zeer verschillend. Gezien de vele technische bedrijven in en rondom Eindhoven, verzorgen wij bijvoorbeeld de vertalingen van technische handleidingen. Ook mogen wij Investering memoranda vertalen voor verschillende groeibedrijven en vertalen wij proefschriften en Universitaire onderzoeksrapporten. Voor de Medische sector zorgen we voor informatie verstrekking aan patiënten naar vele talen en zijn uiteraard zeer actief in het vertalen van brochures, websites en allerhande commerciële uitingen. De afgelopen paar jaren  leveren wij ook ondertitelingen voor (promotionele) bedrijfsvideo’s.

Kortom, wij zijn een vast onderdeel van de internationalisering van deze regio en thuis op ieder denkbaar vlak.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN