• Financiële vertalingen

    • Financiële taalexperts
    • Strikt vertrouwelijk
    • Lage prijs

Financiële vertalingen


Veel van onze opdrachtgevers komen uit de internationale zakenwereld, ze werken voor banken, verzekeraars, accountants etc. Wat die klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze perfecte vertalingen eisen. En terecht! Stelt u zich eens voor dat er bij de vertalingen van contracten, jaarverslagen, statuten, presentaties, offertes, financiële analyses, polisvoorwaarden en prospectussen iets misgaat. Dan slaat de klant niet alleen een slecht figuur of loopt een contract mis; de consequenties van haperende vertalingen kunnen ook zeer kostbaar zijn. Perfectie dus.

Financiële taalexperts

Als een tekst over de Wet van de comparatieve kostenverschillen, convergentiecriteria of exogene variabelen gaat dan is het dus niet alleen zaak dat de vertaler zich hierbij een beeld kan vormen. Nee, hij moet exact begrijpen wat er in de brontaal staat en weten hoe zich dat vertaalt naar de doeltaal. Reden voor ons om te werken met gespecialiseerde financiële vertalers die zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het financiële jargon.

Om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn werkt Translation Kings met een groot aantal vertalers in verschillende disciplines. Momenteel zijn dat er ruim 1100, en dat aantal breidt zich gestaag uit. Zo kunnen we altijd de juiste talencombinaties en specialisaties aanbieden. Daarbij beperken we ons niet alleen tot veel voorkomende talen als Engels, Duits, Frans, Spaans en Chinees. Het mag evengoed Fins, Thais of Hebreeuws zijn. In die talen doet u immers ook zaken en dus moeten we u daarin ook van dienst kunnen zijn. Zo hebt u met Translation Kings altijd een vast aanspreekpunt voor uw financiële vertalingen.

Vertrouwelijk

Uiteraard wordt uw financiële vertaalwerk strikt vertrouwelijk behandeld. Dat is niet meer dan vanzelfsprekend, maar toch willen we hier benadrukken dat vertrouwelijkheid een vast onderdeel is van de kwaliteit is die Translation Kings biedt. Het is niet voor niets dat we zeer veel terugkerende klanten hebben.

En hoe zit het met de prijs?

Met onze vertalingen zult u niet voor verrassingen komen te staan; met onze prijzen wel. Omdat we niet vanuit een duur kantoorpand werken is onze overhead bijzonder laag. Wij vinden dat het geld wat we daarmee uitsparen aan u toekomt. En dus zijn onze prijzen veel lager dan die van onze concurrenten. U kunt eenvoudig de proef op de som nemen door ons online offerteformulier in te vullen; binnen 30 minuten ontvangt u een messcherpe offerte die op uw wensen toegesneden is..

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.