• Akte vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Akte vertalen


Voor het vertalen van notariële aktes is het van groot belang om te werken met vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische vertalingen. De wereld van de aktes is er een met veel jargon en officiële formuleringen, en die dienen tot de tweede natuur van de vertaler te behoren.

Gespecialiseerde vertalers

Of het nu professionele opdrachtgevers betreft die een beëdigde vertaling van een akte nodig hebben ter ondersteuning van zakelijke transacties in een ander land, of dat het particulieren betreft die voor de ondertekening van een koopakte voor een tweede huis willen checken wat er nu precies in die buitenlandse akte staat; de akte moet zeer nauwkeurig en waarheidsgetrouw vertaald worden en mag niet voor meerdere uitleggen vatbaar zijn. Er staan vaak grote belangen en aanzienlijke bedragen op het spel. Dit soort opdrachten passen goed bij ons; wij werken graag met gespecialiseerde vertalers.

Maar hoe anders zat de wereld ooit in elkaar. Leonardo Da Vinci werd een ‘homo universalis’ genoemd; iemand die op vele gebieden hoog ontwikkeld is. Je zou kunnen zeggen; iemand die overal alles van af weet. Die tijd ligt ver achter ons. In de moderne samenleving ontkomen we niet aan steeds verder doorgevoerde specialisaties. Dat geldt ook voor vertalers. En daarom werken wij met een toenemend aantal vertalers die allemaal hun eigen specialisaties hebben.

En onze kwaliteit?

Wij zijn er trots op dat we de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus te bezitten; de ISO 9001 en de ISO 17100. Die keurmerken stellen zeer strenge eisen aan ons bedrijf en de vertalers waarmee wij samenwerken. Daarnaast bieden wij u ook een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. U loopt bij ons dus geen enkel risico; niet met betrekking tot de kwaliteit, en niet met betrekking tot de prijs. Hoe onze klanten daarover denken leest u op deze onafhankelijke website.

Om uzelf te overtuigen nodigen wij u uit om vrijblijvende offerte aan te vragen voor het vertalen van uw akte. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.