• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Rotterdam
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Rotterdam
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Rotterdam

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Rotterdam

Vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Rotterdam en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Rotterdam klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat wij ook in Rotterdam een grote klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Rotterdam en Omstreken

Wij hebben geen kantoor in Rotterdam, maar behoren tot de grootste leveranciers van vertaaldiensten in de regio.  Vele bekende en minder bekende bedrijven uit Rotterdam en omstreken rekenen wij onder onze trouwe klanten. Alvorens daar verder op in te gaan, noemen we uiteraard allereerst onze meest iconische Rotterdamse klant: Feyenoord.

Uiteraard kan het havenbedrijf niet uitblijven en verzorgen wij een groot scala aan vertalingen voor één van ’s werelds grootste rederijen. Ook vastgoed ontwikkelaar Vorm en vooraanstaande bouwonderneming Dura Vermeer vertrouwen ons hun complexe en diverse vertalingen toe. En om nog een typisch Rotterdams sport gerelateerde klant te noemen: wij mogen voor het wereldberoemde CHIO evenement jaarlijks aan de slag. In deze lijst (en er zijn nog vele andere grote namen te noemen) mag ook het diverse vertaalwerk wat wij verrichten voor de universiteit niet onbenoemd blijven. Natuurlijk is het Rotterdamse MKB ook zeer sterk vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Ook hier is deze dominante economische regio in alle bedrijfstakken vertegenwoordigd.

Voor deze klanten vertalen wij complexe juridische contracten, grote aanbestedingen in vele internationale markten en technische handleidingen. Ook de vertalingen van commerciële teksten, websites, gebruiksaanwijzingen, vragenlijsten, contactformulieren en informatie folders voor patiënten voeren wij voor hen uit.

Wij zijn als Translation Kings diep geworteld in de zakelijke nuchterheid, zorg, sport -en dienstverlening van de regio Rotterdam.  Een verbondenheid die wij ieder jaar weer mogen bewijzen.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN