• Opleiding vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Opleiding vertalen


Veel lesmateriaal is geschreven door professionele docenten die dagelijks met de stof omgaan. Met de inhoud zit het dus wel goed. Om de leerstof zo goed mogelijk over te laten komen in andere talen, selecteren wij voor het vertalen van de opleiding altijd een vertaler die zich gespecialiseerd heeft in het betreffende vakgebied. Die specialist hebben we in huis want wij werken met een grote hoeveelheid vertalers.

Langer of korter

Vaak krijgen wij de bronteksten van readers, toetsen, examenteksten en ander opleidingsmateriaal in een lay-out aangeleverd. De vraag is dan of wij de vertaling in deze lay-out willen maken. Het spreekt voor zich dat wij de klant daarmee van dienst willen zijn, al zijn er dan nog wel wat extra hobbels te nemen.

Waar men vaak niet bij stilstaat is dat vertaalde teksten bijna altijd langer of korter zijn dan de aangeleverde brontekst. Om u een voorbeeld te geven; een Engelse tekst is na vertaling in het Spaans 15 tot wel 30% langer, maar na vertaling in het Deens juist 10 tot 15% korter. Nu zullen kortere teksten voor weinig problemen zorgen, maar voor langere is niet altijd genoeg ruimte in de lay-out. De vertaler die wij voor het opleidingsmateriaal selecteren, moet dus ook over een zekere creativiteit beschikken om dit, al dan niet samen met de opdrachtgever, in goed banen te leiden.

Hoge kwaliteit en Laagsteprijsgarantie

Over de kwaliteit hoeft zich al evenmin zorgen te maken; wij zijn in het bezit van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; ISO 9001 en de ISO 17100. Maar als u liever onze klanten aan het woord laat; op deze onafhankelijke website vindt u een flink aantal reviews over ons. Wij geven u ook altijd een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie.

Het opvragen van een vrijblijvende offerte is heel gemakkelijk, en binnen 30 minuten ontvangt u van ons een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.