Wat kost een vertaling bij Translation Kings?

Translation Kings kan erg voordelig zijn, omdat ze hoofdzakelijk uit ‘brainpower’ bestaat, te weten; een grote hoeveelheid hooggekwalificeerde vertalers. Meer dan een klein pand voor een aantal vaste accountmanagers en een state-of-the-art digitaal werksysteem in de cloud heeft Translation Kings niet. Zo kunnen wij onze klanten forse kortingen geven die op kunnen lopen tot wel 70% van het gebruikelijke tarief! Anders gezegd; u kunt bij ons terecht vanaf 5 cent per woord.
Kwaliteit

Translation Kings is in het bezit van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en ISO 17100. En daar laten wij het niet bij; u krijgt van ons ook een laagsteprijsgarantie (met uitzondering van beëdigde vertalingen) en onze 100% tevredenheidsgarantie. De laagste prijs en topkwaliteit; wij koppelen ze aan elkaar.

Grote en kleine opdrachten

Wij doen zaken met multinationals, maar evengoed met kleine bedrijven en particulieren. Een klant is voor ons een klant.

Terugkerende klanten

Die hebben wij veel, heel veel. Sterker nog, daar moeten wij het van hebben. En aangezien terugkerende klanten tevreden klanten zijn bent u gewaarschuwd, het gevaar dat u na uw eerste opdracht bij Translation Kings blijft is heel groot.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Als u de velden van ons online offertesysteem invult en de te vertalen documenten toevoegt, ontvangt u binnen 15 minuten een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.