• 9.3

    Klanten waarderen ons met een

    Meer dan 20.000 klanten waren u reeds voor. U kunt zeer veel recensies over onze dienstverlening terugvinden op onze website.

    LEES RECENSIES

  • home
  • waarom translation kings

Waarom zou u kiezen voor de goedkoopste?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; Translation Kings is niet alleen het goedkoopste vertaalbureau, maar kan met zijn 1132 vertalers ook elke vertaalopdracht aan. Al die vertalers beheersen met elkaar een groot aantal talen en bezitten vakkennis op vele gebieden. Voor uw vertaalwerk zijn dus altijd gekwalificeerde vertalers voorhanden. Verder wordt er bij ons letterlijk 7 dagen in de week, 24 uur per dag gewerkt. Onze vertalers wonen namelijk over de hele wereld en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Translation Kings gaat voor snel, vakkundig en zeer scherp geprijsd.

De doelstellingen van Translation Kings

Translation Kings wil zowel de particuliere als de zakelijke markt van hoogwaardige professionele vertalingen voorzien, ongeacht het onderwerp en het volume van de opdracht. U kunt uw documenten ook in elke denkbare vorm aanleveren; als Word, PowerPoint, PHP, etc. Of het nu gaat om een enkel A4-tje of een zwaarlijvig dossier dat naar 30 talen vertaald moet worden; u kunt bij ons terecht.

De werkwijze van Translation Kings

Onze manier van werken is even simpel als effectief. Om te beginnen zijn we gaan schrappen; voor ons geen fraaie kantoorpanden, geen CEO’s met topsalarissen, geen bonussen en geen geldverslindende hobby’s. Translation Kings is zogezegd down to earth. Wat we ook niet hebben is een afdeling debiteuren. We doen namelijk niet aan debiteuren, want onze klanten betalen ons prepaid. Het voordeel van deze methode is dat we gemiddeld zo’n 75% goedkoper zijn dan onze concurrenten. Evengoed krijgt u topkwaliteit vertaalwerk met 100% tevredenheidsgarantie, want op kwaliteit beknibbelen we niet. Al ruim 10 jaar leveren we op deze manier dagelijks vele tienduizenden vertaalde woorden af, en nog nooit heeft een klant zijn geld teruggevraagd. Geen wonder dat we een zeer hoog percentage terugkerende klanten hebben. Translation Kings werkt gewoon een beetje anders.

Of het nu gaat om een enkel A4-tje of een zwaarlijvig dossier dat naar 30 talen vertaald moet worden; u kunt bij ons terecht.


Werken voor Translation Kings

Bent u een talentvolle, punctuele, efficiënte, betrouwbare vertaler en geïnteresseerd in een samenwerkingsverband met ons? Dan dagen we u uit om bij ons te solliciteren!

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.