• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Utrecht
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Utrecht
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Utrecht

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Utrecht

Vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Utrecht en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Utrecht klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat we ook in Utrecht een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Utrecht en Omstreken

Wij zijn niet fysiek gevestigd in Utrecht, maar bedienen ieder jaar honderden klanten uit de regio. Dé Nederlandse marktleider in camping -en caravan accessoires maar ook het grootste testlaboratorium in food, chemistry en pharma en hét marketing platform van Nederland Frankwatching, zijn al vele jaren onze tevreden klanten. Uiteraard zorgen wij ook voor de vertalingen van een groot aantal MKB bedrijven actief in de dienstverlening.

De vertaalwensen zijn zeer divers en gericht op meer dan 100 verschillende talen. Productomschrijvingen en artikelbeschrijvingen worden verzorgd door onze technische vertalers. Daarnaast vertalen onze media vertalers persberichten en nieuwsbrieven en onze juridische vertalers contracten en gedragscodes. Ook hebben wij vele website vertalingen, speeches en presentaties voor media events verzorgd in de regio.

Kortom: onze vertaaldiensten zijn zeer divers in Utrecht en van alle markten thuis.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN