• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Enschede
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Enschede
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Enschede

U heeft het goed gelezen; vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Enschede en omstreken! Ja, we vallen graag gelijk met de deur in huis.
Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?
U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte omdat we hoegenaamd geen overhead hebben. Vertaalbureau Translation Kings bestaat zo ongeveer geheel uit ‘brainpower’. Onze 1.132 vertalers bedienen onze klanten in Enschede vanuit hun zelfgekozen plaatsen in hun land van oorsprong. Behalve dat de vertalers naar hun eigen moedertaal vertalen, de taal waarin ze het beste zijn, horen ze die taal ook elke dag om zich heen. De feeling met hun eigen taal is dus optimaal. Bovendien passen wij strenge selectiecriteria toe op expertise: kennis, ervaring en affiniteit zijn een absolute voorwaarde. Aan overhead zijn we niet veel meer kwijt dan de kosten van een klein kantoorpand in het centrum van Amsterdam; de plaats waar onze account- en projectmanagers werken. Verder doen we niet aan onnodige kosten. De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat we een grote en trouwe klantenkring in Enschede hebben opgebouwd.
En de kwaliteit…
Vertalingen moeten 100% correct zijn! Minder is niet acceptabel. U mag van ons vertalingen van de allerhoogste kwaliteit verwachten. Om u dat te kunnen garanderen hebben we de lat voor onszelf op Olympische hoogte gelegd. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Vertaalbureau Translation Kings is namelijk in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten. Maar nog belangrijker is wat u als klant van ons vindt. Slaat u klantenvertellen er maar eens op na; hier kunt u lezen hoe andere klanten ons werk beoordelen. U bent uiteraard van harte welkom om uw bevindingen eraan toe te voegen. En het is voor ons al even vanzelfsprekend dat u een 100% tevredenheidsgarantie krijgt. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.
Onze klanten en u
Onder onze klanten bevinden zich grote en bekende namen als Nike, Rabobank, Het Rode Kruis, Tesla en Endemol, maar ook veel kleine bedrijven en particulieren actief in en rondom Enschede. U kunt er zo bij aanschuiven; het aanvragen van een offerte kost u niets. Uw professionele vertaling was nog nooit zo dichtbij!
Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN