• 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Enschede
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN
 • 20.000+ klanten, 150+ talen,

  1 vertaalbureau

  Het voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureau
  van Enschede
  Vanaf € 0,05 per woord

  Vrijblijvende offerte
  BINNEN 15 MINUTEN

Het voordeligste gecertificeerde
vertaalbureau van Enschede

Het voordeligste gecertificeerde Vertaalbureau van Enschede

Vertaalbureau Translation Kings is het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Enschede en omstreken!

Hoe kan vertaalbureau Translation Kings zo voordelig zijn?

U kunt bij ons rekenen op een ongekend scherpe offerte in combinatie met de hoogst haalbaar gecertificeerde kwaliteit. De meer dan 1300 vertalers aangesloten bij Vertaalbureau Translation Kings, staan ook voor onze klanten in Enschede klaar!

Vertalingen moeten 100% correct zijn. Vertaalbureau Translation Kings is dan ook in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten.

Daarnaast biedt onze manier van werken voor de beste vertalers in de wereld veel voordelen. Die goede zorg bindt hen aan ons en onze klanten, tegen de voordeligste tarieven.

De voordelen van deze manier van werken – hoge kwaliteit en lage prijs – zijn voor u. Het is dan ook niet voor niets dat wij ook in Enschede een grote klantenkring hebben opgebouwd.

Onze klanten uit Enschede en Omstreken

Wij hebben geen kantoor in Enschede, maar zijn marktleider voor vertaaldiensten in de regio.  Vele bekende en minder bekende bedrijven uit Enschede en omstreken rekenen wij tot onze trouwe klanten. Enschede speelt een belangrijke rol in de maakindustrie met export naar de hele wereld en natuurlijk ook als brug naar de grootste handelspartner van het land: Duitsland.

En het is niet allemaal industrie of dienstverlening natuurlijk. Wij vertalen altijd met veel plezier voor de Twentsche Voetbalschool. Hun nieuwsbrieven, webteksten, speltechnieken en oefeningen voor hun app, zijn een bron van groot plezier voor onze vertalers. Ook voor het beroemde samenwerkingsinitiatief Euregio verzorgen wij de grensoverschrijdende vertalingen. 

Het Consumer Data Platform van Datatrics en het inmiddels beroemde solar bedrijf Lumiz werken met ons. Ook voor het multinationale Apollo Tires en één van de grootste internationale brandstof distributeurs in de wereld, mogen wij diverse specialistische documenten vertalen naar een groot aantal talen. 

Natuurlijk is het Twentse MKB ook zeer sterk vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Ook dit segment is in deze economische regio en met alle denkbare bedrijfstakken, vertegenwoordigd.

Voor al deze klanten vertalen wij complexe juridische contracten, grote aanbestedingen in vele internationale markten en technische handleidingen. Ook de vertalingen van verpakkingen, labels en flyers, personeel regelementen, contracten en websites horen hier bij.

Kortom: De grote commerciële, toeristische en productieve kracht van de Twentse regio is binnen de vertaaldiensten van Translation Kings prominent vertegenwoordigd.

Lees meer

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.

Bekijk meer recensies

Leer onze account managers kennen

Onze trofeeën

Niets is leuker dan de competitie aangaan. Inmiddels staan we in deze lijsten: de MKB top 100 (KvK), de Fast 50 (Deloitte), de EMEA Technology Fast 500 (Deloitte) en de Gazellen Award (Financiële Dagblad). En we gaan door!

Waar wacht u nog op?

20.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN