• Handboek vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Handboek vertalen


Het klink wellicht een beetje vreemd om te zeggen dat u voor het laten vertalen van elk denkbaar handboek bij Translation Kings terecht kunt. De hoeveelheid onderwerpen van handboeken is immers eindeloos groot, en voor een goede vertaling zal een vertaler ingezet moeten worden die bekend is met het onderwerp. Maar toch is het zo; u kunt bij ons terecht voor het laten vertalen van elk handboek!

Gespecialiseerde vertalers

Toen wij begonnen met ons vertaalbureau hadden wij al snel in de gaten dat wij met een kantoor vol vertalers niet ver zouden komen. Klanten komen aan met een veelheid aan teksten over medische, juridische en technische onderwerpen. En eerlijk is eerlijk, om goed te kunnen vertalen moet je niet alleen beide talen perfect onder de knie hebben, maar ook verstand hebben van het onderwerp.

Een van onze eerste prioriteiten was dan ook het verzamelen van een grote hoeveelheid vertalers die op projectbasis met ons wilde werken. Dus of uw handleiding nu gaat over dieptrektechnieken of neurologie; wij hebben een gekwalificeerde en gespecialiseerde vertaler voor u.

Hoge kwaliteit en de laagste prijs

Over de kwaliteit van onze vertalers kunnen wij kort zijn; wij voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO-17100. Zowel wij als de vertalers waarmee we werken moeten in verband hiermee aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Als kers op de taart bieden wij u een laagsteprijsgarantie. En daar bovenop krijgt u ook nog eens een 100% tevredenheidsgarantie! Bent u benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Op deze onafhankelijke website vindt u een grote hoeveelheid reviews over ons.

Via de knop hieronder kunt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten vertalen van uw handboek. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.