• Documenten laten vertalen

    • Vertalingen naar alle talen
    • Snelle levering mogelijk
    • Scherpe tarieven

Document vertaling


Betrouwbare vertalingen van ieder soort document

U heeft een document, wij hebben de vertaling. Wij kunnen u helpen met een vertaling van ieder document dat u maar kunt vinden. Dit komt door onze samenwerking met een grote groep professionele vertalers. Op die manier is er via ons vertaalbureau altijd een geschikte kandidaat voor de vertaling van uw document te vinden. Kwaliteit, snelheid én een lage prijs zijn daarbij gegarandeerd.

Vertalingen van en naar vrijwel alle talen ter wereld

Omdat wij samenwerken met circa 1132 talentvolle vertalers van over de hele wereld, kunnen wij uw vertalingen van en naar bijna alle talen aanbieden. Ons vertaalbureau beperkt zich dus niet louter tot de populaire talen maar biedt ook vertalingen in meer exclusieve talen aan. Ook op dit gebied onderscheidt Translation Kings zich dus graag van zijn concurrenten. Op het moment bieden wij vertaaldiensten aan die 90% van de talen in de wereld omvatten. Hiermee bedekken wij een heel groot deel van de vertaalmarkt.

Vertalingen die bij ons vertaalbureau mogelijk zijn, zijn onder andere:

Bosnisch, Bulgaars, Chinees,Tsjechisch, Duits, Engels, Spaans, Fins, Frans, Grieks, Kroatisch, Hebreeuws, Italiaans, Litouws, Nederlands, Noors, Tagalog, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Zweeds, Slowaaks, Turks & nog veel meer.

Mocht u met het bovengenoemde scala aan talen niet uit de voeten kunnen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor een andere taal te bespreken.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.