• App vertalen

    • Vertalers met veel digitale kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

App vertalen


De zegetocht van de smartphone is onstuitbaar. In korte tijd heeft dit apparaat zich opgewerkt tot internet-machine nummer 1, de pc en de laptop achter zich latend.

Het is dus niet meer dan logisch dat bedrijven maar wat graag een app op de smartphone van hun klanten willen hebben. Een enkele swipe en hun complete webshop met alle bijbehorende informatie komt up-to-date naar voren. Dichterbij uw klanten kunt u niet komen.

Mond-tot-mondreclame

Als een app goed verzorgd is en doet wat hij moet doen, zullen tevreden gebruikers deze aan vrienden en kennissen laten zien. Die mond-tot-mondreclame kan onverwachte gevolgen hebben. Het kan zomaar gebeuren dat de app de grens oversteekt en nieuwe markten voor u aanboort. De app moet dan natuurlijk wel meertalig zijn!

De specialist in het vertalen van apps

Waarom u het vertalen van uw app het beste aan vertaalbureau Translation Kings kunt overlaten? Om te beginnen werken wij met ruim 1.100 vertalers. Aangezien een app over elk denkbaar onderwerp kan gaan is het natuurlijk wel zaak dat de vertaler verstand heeft van het betreffende onderwerp. Die gespecialiseerde vertaler hebben wij voor u.

En ook als u uw app in een keer naar tientallen talen wilt laten vertalen is dat geen enkel probleem. Het is in onze hele historie nog niet voorgekomen dat we de gevraagde talen niet konden leveren. Een bijkomend voordeel van het plaatsen van een opdracht bij ons is dat we ook zicht kunnen houden op de consistentie van de vertalingen en ervoor zorgen dat de tone of voice in alle talen dezelfde is.

Geef uw app vleugels

Beperk uw zakelijke mogelijkheden niet en laat uw app door vertaalbureau Translation Kings omtoveren tot een talenwonder waarmee u meer klanten in hun eigen taal op maat kunt bedienen. Geef uw app vleugels en zorg ervoor dat deze zich – net als een vogel – niets aantrekt van grenzen.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.