• Website vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Website vertalen


Kies voor een professionele vertaling van uw website-tekst

Een professionele vertaling van uw website-tekst biedt bezoekers uit andere landen de mogelijkheid om ook kennis te nemen van uw bedrijf, uw producten, diensten of het verhaal daarachter. Hierdoor krijgt u de kans om uw (naams)bekendheid internationaal te laten toenemen. Het loont dus zeker de moeite om uw website ook beschikbaar te maken in andere talen. In het bijzonder wanneer u een internationaal gerelateerd product of dienst aanbiedt en graag uw markt(en) wilt uitbreiden.

Voor website vertalen vindt u bij ons vertaalbureau vindt u een scala aan web-specialisten

Dankzij onze jarenlange werkervaring met grote bedrijven over de hele wereld, hebben wij een internationaal netwerk van vertalers, programmeurs, journalisten, researchers en advertentiebureaus weten te realiseren. Dit netwerk bestaat alleen uit personen die zichzelf reeds bewezen hebben op hun vakgebied. Onze database aan web specialisten stelt ons in staat om het volledige proces van de vertaling en lokalisatie van uw website te behandelen. Het is dan niet meer nodig om voor website vertalen een extern web-bureau in te schakelen! Doordat wij ook de technische kanten van een website vertaling meepakken, kunnen we ook direct van start met een SEO-campagne. Uw website wordt dan op bepaalde zoekwoorden snel gevonden in de grote zoekmachines als Google, Bing & Yahoo.

Website tekst vertalingen van en naar bijna alle talen

Ons vertaalbureau werkt samen met een groot aantal internationale vertalers. Hierdoor is het voor ons altijd mogelijk om een web specialist te vinden die uw website vertaling kan verzorgen. Wij bieden momenteel een groot scala van talen aan, waaronder: Bosnisch, Bulgaars, Chinees,Tsjechisch, Duits, Engels, Spaans, Fins, Frans, Grieks, Kroatisch, Hebreeuws, Italiaans, Litouws, Nederlands, Noors, Tagalog, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Zweeds, Slowaaks, Turks & nog veel meer.

Wilt u meer weten over onze website vertalingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier. U kunt ook online een directe offerte aanvragen.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.