• Website vertalen

  • Nog nooit zo eenvoudig geweest met onze unieke
   applicatie
  • Stuur uw webadres en wij leveren een nauwkeurig
   vertaalde website in dezelfde lay-out
  • Hoogste kwaliteit, snel en tegen de scherpste tarieven

Website vertalen


Een professionele vertaling van uw website biedt bezoekers uit andere landen de mogelijkheid om kennis te nemen van uw bedrijf, uw producten, diensten of het verhaal daarachter. Een belangrijke stap naar internationale uitbreiding en effectieve lokalisatie van uw producten en diensten.

Kies voor een professionele vertaling van uw website-tekst

Als klant geeft u aan welke website of URL’s er vertaald moeten worden en wij doen de rest

Met ons unieke programma kunnen wij snel een woordentelling maken en een vrijblijvende offerte sturen. Bij acceptatie van de offerte werken de vertalers direct in onze applicatie -en zonder risico de codering en daarmee de juiste werking van uw website te compromitteren. U ontvangt bij oplevering een html link waarmee u de vertaling van uw eigen website eenvoudig kunt lanceren. Ook kunt u kiezen voor een aanlevering in Excel of een combinatie van beiden.

Translation Kings biedt daarmee als enige in de wereld een dienst om uw website kwalitatief beter, sneller en voordeliger te vertalen. In vergelijk met de conventionele website vertaal methodiek bespaart u bovendien de tijd, geld en moeite van het inschakelen van een web developer voor het invoeren van de vertaling. Volledig ontzorgt dus!

Voor website vertalen vindt u bij ons vertaalbureau een scala aan web-specialisten

Dankzij onze jarenlange werkervaring over de hele wereld, hebben wij naast onze vertalers een internationaal netwerk aan programmeurs, journalisten, researchers en advertentiebureaus naar wie wij u kunnen verwijzen voor additionele diensten om het volledige proces van de vertaling en lokalisatie van uw website te helpen realiseren.

Dankzij onze unieke applicatie is het niet meer nodig om voor website vertalen een externe web developer in te schakelen! Ook kunnen wij u bijstaan bij uw SEO-campagne. Indien u met ons uw gewenste zoektermen deelt dan zorgen onze vertalers ervoor deze in de juiste en meest effectieve context te plaatsen. Uw website wordt dan op bepaalde zoekwoorden sneller gevonden in de grote zoekmachines als Google, Bing & Yahoo.

Website tekst vertalingen van en naar bijna alle talen

Wij hebben meer dan 1300 professionele vertalers voor u beschikbaar die 150 talen kunnen verzorgen. Wij selecteren uw vertaler op basis van expertise op het gebied van website vertalingen in combinatie met hun technische achtergrond (Technisch, Juridisch, Medisch, Marketing, Financieel, et cetera).

Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u met plezier. U kunt ook online directe offerte aanvragen.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.