• MSDS vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

MSDS vertalen


Een Material Safety Data Sheet, ofwel een MSDS is een document wat op een hele gestructureerde manier de risico’s en veiligheidsmaatregelen van gevaarlijke stoffen beschrijft. De producent, importeur en distributeur moeten het aan de professionele gebruikers verstrekken.

Gespecialiseerde vertalers

De vertaling van zo’n MSDS-document, of de verwante International Chemical Safety Card (ICSC) luistert nauw, en dient te worden gemaakt door een vertaler die gespecialiseerd is in het betreffende vakgebied. Daar kan niet lichtvaardig mee omgesprongen worden, er staan levens op het spel en bij verkeerd gebruik kunnen ongelukken ontstaan die veel schade aanrichten.

De vertaler dient goed toegerust te zijn op fysisch en chemisch terrein en om te kunnen gaan met begrippen als relatieve dichtheid, viscositeit, vlampunt, ontvlambaarheid, zelfontbrandingstemperatuur, explosiegrenzen, relatieve dampdichtheid en dampspanning. Daar mogen geen fouten mee worden gemaakt.

Kwaliteitsgaranties

Translation Kings is in het trotse bezit van de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. En dat is geen eenmalige zaak; er wordt constant gecontroleerd op het nakomen van de voorschriften op het gebied van producten, processen en diensten. Dat geldt voor ons als vertaalbureau, maar evengoed voor alle vertalers waarmee wij samenwerken.

Om u nog verder tegemoet te komen krijgt u ook een 100% tevredenheidsgarantie en een laagsteprijsgarantie. U loopt dus geen enkel risico met ons.

Via de onderstaande knop kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor de vertaling van uw MSDS-document. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.