• Spoedvertaling

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Spoedvertaling


Als u een vertaalopdracht te vergeven hebt en er is geen haast bij kunt u overwegen om eerst, als proef, een klein gedeelte van de opdracht te laten vertalen. Daarna beslist u of u ook de rest van het vertaalwerk bij het betreffende bureau onder zult brengen. Dat is natuurlijk niet mogelijk als u ineens voor een voldongen feit komt te staan en zeer snel een vertaling nodig hebt. Dan moet het in een keer raak zijn. En snel. Aan welk vertaalbureau kunt u uw spoedopdracht het beste geven? Voor de meeste vertaalbureaus verstoren spoedvertalingen de normale gang van zaken; er moet overgewerkt worden in de avonduren en weekenden. En dus krijgt u te maken met gepeperde toeslagen. Want zeg nou zelf, wie zit er na zijn normale werk nu te wachten op nog meer werk; werk waar vrije tijd voor opgeofferd moet worden. Toch kan het heel anders.
24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
Het zou ideaal zijn om een vertaalbureau te hebben wat 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat actief is voor spoedvertalingen. Maar die bureaus zijn op zijn zachtst gezegd zeer dun gezaaid. Kent u er een? Laten we er nog een schepje bovenop gooien. Zou er een vertaalbureau bestaan wat niet alleen 7 dagen per week werkt, maar ook nog 24 uur per dag? Een vertaalbureau wat bovendien elke spoedopdracht aankan?
Direct aan de slag met uw spoedvertaling
Dat 24/7-vertaalbureau bestaat: Translation Kings. En of dat nog niet genoeg is staan we ook 365 dagen per jaar voor u klaar. Dat vertalen ‘rond de klok’ gaat overigens op een hele natuurlijke manier. Om te beginnen werken wij met vele honderden gekwalificeerde vertalers. Die vertalers (we stomen op naar de 1.300) wonen overal ter wereld. Zo zijn er altijd vertalers die zich fris en uitgeslapen stand by hebben gemeld en onmiddellijk vertalingen aan kunnen nemen. Vergelijk dat eens met een vertaler op een traditioneel vertaalbureau die aan het einde van een arbeidzame dag te horen krijgt dat er een spoedklus binnen is gekomen en hij, vergezeld van een kan sterke koffie, ook nog een nacht door moet halen. Zoiets is niet leuk voor de vertaler en het komt het vertaalwerk niet ten goede.
Voordeliger dan alle concurrenten
Waar andere vertaalbureaus toeslagen berekenen, kosten spoedvertalingen bij Translation Kings niets extra, met uitzondering van de kleine same-day-deliveries en next-day-deliveries, waarvoor wij een minimale extra bijdrage rekenen. Dan nog iets anders, bij ons kost vertaalwerk standaard al veel minder dan dat van de concurrenten. Veel minder! Dat komt doordat onze vertalers zelf bepalen waar ze wonen en werken en wij daardoor geen kantoorpanden, leaseauto’s, etc. nodig hebben. Met andere woorden; wat wij op de overhead besparen, bespaart u op de offerte. Ook het bespreken van uw spoedvertaling gaat bij ons razendsnel. Eén telefoontje is genoeg. U mag natuurlijk ook ons online offerteformulier invullen, dan ontvangt u binnen 30 minuten een op maat gemaakte niet te overtreffen offerte. Als u ons vervolgens de betreffende documenten e-mailt beginnen wij onmiddellijk aan uw spoedvertaling.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.