• Chemie & farmacie vertalingen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Chemie en Farmacie vertalingen


De chemie- en farmacie-sector is wereldwijd een van de grootste sectoren. Omdat die sector ook nog eens heel internationaal georiënteerd is, is er veel vraag naar vertalingen. Dat merken wij dagelijks.

Dubbeltalenten

In onze zoektocht naar vertalers met dubbeltalenten – want die zijn altijd welkom – worden wij toch altijd weer verrast door de dubbeltalenten en specialisaties van vertalers. Voor het maken van goede vertalingen in de sector chemie en farmacie kunnen wij absoluut niet zonder die gespecialiseerde vertalers. De hoeveelheid vaktermen is overweldigend.

Vandaar onze focus op het wereldwijd selecteren van vertalers met dubbeltalenten. En nog beter; gespecialiseerde vertalers die in hun vaderland wonen en werken; de zogeheten in-country vertalers. Wij vinden dat een vertaler zijn teksten niet alleen moet kunnen vertalen, maar ook toe moet kunnen snijden op de markt van een land, rekening houdend met lokale gewoonten en gebruiken. Dat wij dus met veel vertalers werken zal duidelijk zijn.

Onze kwaliteit, uw garantie

Wij geven u als klant graag alle denkbare zekerheden. Daarom hebben al onze processen, producten en diensten verregaand geoptimaliseerd. Dat leverde ons de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus op; de ISO 9001 en de ISO 17100. Wij als bedrijf en de vertalers waarmee wij werken moeten hiertoe voldoen aan strenge eisen en voorschriften waar voortdurend op wordt gecontroleerd. Evengoed geven wij u daarnaast ook nog een 100% tevredenheidsgarantie en garanderen wij u de laagste prijs met onze laagsteprijsgarantie.

U kunt eenvoudig de proef op de som nemen door het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw teksten. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.