• 9.3

    Klanten waarderen ons met een

    Meer dan 15.000 klanten waren u reeds voor. U kunt zeer veel recensies over onze dienstverlening terugvinden op onze website.

    LEES RECENSIES

Voorwaarden voor het gebruik van deze website.

Deze website is eigendom van Translation Kings. Het doel van deze website is het informeren van (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden inzake de diensten van Translation Kings.

Het is niet toegestaan de website voor andere doeleinden te gebruiken. De teksten en het beeldmateriaal zijn gemaakt en samengesteld door Translation Kings en mogen op geen enkele manier worden gekopieerd of vermenigvuldigd; niet voor zakelijke gebruik en niet voor persoonlijke doeleinden. Ondanks het feit dat de informatie op deze website met grote zorg is samengesteld en al het mogelijke wordt gedaan om de inhoud actueel te houden, kan niet worden uitgesloten dat er onjuistheden en onvolkomenheden op de website vermeld staan, of dat de gepubliceerde inhoud nog geldig is op het moment van lezen. Translation Kings aanvaardt hiervoor onder geen enkele omstandigheid enige verantwoording. Alle informatie op deze website, waaronder de prijsstelling, kan zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Voor het verkrijgen van geldende actuele informatie, diensten en tarieven dient contact te worden gezocht met Translation Kings; dit kan per telefoon en per e-mail. Translation Kings doet al het mogelijke om deze website vrij te houden van virussen, hacks, e.d. maar kan hieromtrent geen garanties verstrekken. Het is de verantwoording van de gebruiker de nodige voorzorgen te nemen en zich te beschermen tegen virussen, etc. De gebruiker van de website vrijwaart Translation Kings van enige aansprakelijkheid die het gevolg zou kunnen zijn van het navigeren op deze website of het aanklikken van links en functionaliteiten.

Het doel van deze website is het informeren van (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden inzake de diensten van Translation Kings.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.