• Transport & logistiek vertalingen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Transport en Logistiek vertalingen


Wie bij de transport- en logistieke sector aan vrachtwagens, magazijnen en laadplatforms denkt heeft gelijk. Maar de sector heeft zich de afgelopen jaren ook sterk vernieuwd en heeft veel geïnvesteerd in moderne operationele systemen. Het gevolg is dat veel teksten uit die sector doorspekt zijn met jargon en afkortingen als BI, ERP, WMS en TMS. Werk voor een gespecialiseerde vertaler dus.

Gespecialiseerde in-country vertalers

Er ontstaan in hoog tempo nieuwe specialisaties, en de transport- en logistieke sector is daar een goed voorbeeld van. De uitdagingen in deze sector zijn enorm, en digitale ontwikkelingen maken verregaande automatisering door de gehele bevoorradingsketen mogelijk. Van productie en distributie tot de klant; alle datastromen worden geoptimaliseerd.

Om in te spelen op die hedendaagse ontwikkeling leggen wij ons ook meer en meer toe op werken met gespecialiseerde vertalers. Dat zijn er inmiddels heel veel.

Een categorie vertalers waarmee wij graag samenwerken zijn gespecialiseerde vertalers die in hun vaderland wonen en werken (in-country vertalers). Een vertaling moet namelijk niet alleen correct zijn maar ook goed aansluiten bij de cultuur en gewoontes van een land. En dan hebben vertalers die te midden van hun eigen taal en cultuur leven een streepje voor.

Kwaliteit, garantie en prijs

Het is niet meer dan logisch dat u zo vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Om u die zekerheid te geven hebben wij alles in het werk gesteld om ons te kwalificeren voor de hoogst haalbare Europese certificaten voor de vertaalbranche; de ISO 9001 en de ISO 17100. En die certificaten bezitten wij. Verder geven wij u ook een 100% tevredenheidsgarantie. Want pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. Qua prijs willen wij u een aanbod doen wat moeilijk kunt laten liggen; een laagsteprijsgarantie.

Door middel van de knop hieronder kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt binnen 30 minuten een aanbod op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.