• Agrarische vertalingen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Agrarische vertalingen


Om een goede agrarische vertaling af te kunnen leveren is een gespecialiseerde vertaler nodig die bekend is met de terminologie. Dat is niet iets wat aan iedereen overgelaten kan worden.

Gespecialiseerde vertalers

De agrarische sector is ook een hele brede sector. Denk aan de voedings- en zuivelindustrie, veeteelt, landbouw, en biotechnologie. We krijgen te maken met teksten over zaaien en oogsten, verpakkingen, voedersystemen, onderhoudshandboeken en handleidingen voor landbouwvoertuigen en sorteermachines. Maar ook met reglementen voor inspectiediensten, laboratoriumprotocollen, keuringsrapporten, contracten, overeenkomsten, en leveringsvoorwaarden.

Om u de best mogelijke vertaling te kunnen leveren zoeken wij bij elke opdracht een specialist in de betreffende materie. Zo werken wij binnen de agrarische sector weer met verschillende sub-specialisaties, want de landbouw en biochemie, om maar een voorbeeld te noemen, hebben hun eigen idioom, hun eigen taalgebruik en hun eigen codes. Om de vertalingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de situaties in verschillende landen en regio’s werken wij met vertalers die in hun land van herkomst wonen; de zogeheten in-country vertalers. Zij hebben immers de meest directe voeling met hun eigen taal en cultuur. Om zo te kunnen werken hebben wij veel vertalers nodig.

Topkwaliteit

Om u te allen tijde van een kwalitatief hoogwaardige vertaling te kunnen voorzien hebben wij al onze producten, processen en diensten geoptimaliseerd. Dat heeft ons de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus opgeleverd; de ISO 9001 en de ISO 17100. De bij de certificaten behorende eisen stellen strenge voorwaarden aan ons en onze vertalers. Aan onze kwaliteit hoeft u dus niet te twijfelen.

Behalve die kwaliteitsgarantie geven wij u ook een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. En als u benieuwd bent naar de mening van onze klanten, brengt u dan een bezoekje aan deze onafhankelijke website.

Wat uw agrarische vertaling gaat kosten? U weet het binnen 30 minuten als u middels de knop hieronder een vrijblijvende offerte aanvraagt.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.