• Bretons vertaalbureau

    • Alleen experts in de Bretonse taal
    • Krijg de beste Bretonse vertalingen….
  • home
  • Bretons vertaalbureau

flagBretons vertaalbureau


Bretons is de enige overgebleven Keltische taal die nog op het vaste land van Europa gesproken wordt. Ooit was dat wel anders. Op het hoogtepunt van de Keltische beschaving – tijdens het eerste millennium voor onze jaartelling – werden er door bijna heel Europa Keltische talen gesproken. Het Bretons – wat nog het meest verwant is aan het Welsh en het Cornisch in Groot Brittannië – heeft jarenlang met een teruggang te maken gehad. Er zijn nog maar zo’n 300.000 tot 500.000 mensen die het goed beheersen. Er zijn echter wel veel geschriften in het Bretons voorhanden, en ook jonge mensen interesseren zich weer in toenemende mate voor het Bretons. Een goed teken.

Bretons leeft

Dat het Bretons leeft, zij het op bescheiden schaal, merken wij ook. Opdrachtgevers weten ons te vinden omdat we topkwaliteit (zie onze ISO 9001- en de ISO 17100-certificaten) koppelen aan een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie?

Hoe wij aan gekwalificeerde Bretonse vertalers komen? Wij zijn continue bezig met het leggen van contacten en het aangaan van samenwerkingsverbanden met gekwalificeerde vertalers van over de hele wereld. Wij geloven namelijk in het concept van de in-country vertaler; de vertaler die in zijn vaderland woont en werkt en zijn taal en cultuur dagelijks ervaart. In dit geval dus een Bretonse vertaler die in Bretagne woont en werkt Deze manier van werken houdt in dat wij met heel veel vertalers samenwerken.

Wat uw Bretonse vertaling gaat kosten? Met de onderstaande link kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 30 minuten een op maat gemaakte offerte.

Uw zekerheid

De eerder genoemde ISO 9001 en ISO 17100 zijn de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. Deze keurmerken stellen hoge eisen aan ons en de vertalers waarmee we samenwerken. Het is natuurlijk ook wel interessant om te lezen wat onze klanten van ons vinden. Op deze onafhankelijke website hebben klanten reviews achtergelaten.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.