• Businessplan vertalen

    • Vertalers met veel kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Ondernemingsplan (businessplan) vertalen


Het schrijven van een goed ondernemingsplan is een vak, maar het loont de moeite daar en tijd en energie in te steken; het kan immers het verschil maken tussen het wel of niet rond krijgen van een financiering, het wel of niet kunnen beginnen, het wel of geen succes hebben. Een ondernemingsplan is hét document wat deuren kan openen. En als u in het buitenland gaat ondernemen geldt hetzelfde voor de vertaling ervan. Die moet onberispelijk zijn.

Spreek uw businesspartner op zijn manier aan

Stelt u zich eens voor dat een bankemployee of een beoogde buitenlandse zakenpartner na het lezen van uw ondernemingsplan verrast tot de conclusie komt dat u hem niet alleen perfect in zijn eigen taal hebt aangesproken, maar ook in de stijl en bewoordingen die in het land gebruikelijk zijn voor een ondernemingsplan.

‘Een goede eerste indruk kun je maar eenmaal maken’, aldus het bekende spreekwoord. Nou, die goede indruk hebt u dan zeker gemaakt. Uw zakenpartner kan niet anders dan concluderen dat klaar bent om de buitenlandse markt succesvol te veroveren. De kans dat u tot zaken komt is daarmee aanzienlijk vergroot.

Een specialist… die minder kost

Dit is precies de reden dat Translation Kings werkt met ‘native speakers’ die in hun vaderland wonen en werken. Deze vertalers voelen de finesses van hun taal toch wat beter aan dan vertalers die werken vanuit een kantoorkolos in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven.

En omdat we met een enorm aantal vertalers werken – inmiddels ruim 1.000 – is het selecteren van vertalers die gepokt en gemazeld zijn in het vertalen van ondernemingsplannen voor ons niet al te moeilijk.

En als klap op de vuurpijl kost een vertaling van een ondernemingsplan bij ons ook nog eens een stuk minder; we hoeven namelijk geen dure kantoorruimte in Nederland te huren. Onze vertalers werken op een zelf gekozen plek in hun vaderland.

Een goed idee

Het goede zakelijke idee moet u natuurlijk zelf aanleveren, maar wij zorgen ervoor dat uw Russische, Spaanse of Braziliaanse partner een trefzekere vertaling onder ogen krijgt.

De webpagina onze werkwijze gaat wat dieper in op onze manier van werken. U kunt ook direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.