• Canadees – Frans vertaalbureau

    • Alleen experts in de Franse taal
    • Krijg de beste Franse vertalingen….
  • home
  • Canadees – Frans vertaalbureau

flagCanadees – Frans vertaalbureau


Aan het begin van de 16e eeuw streken Franse kolonisten neer in het tegenwoordige Canada en stichtten er onder anderen de steden Quebec en Montreal. Ook toen de Engelsen het gebied aan het einde van de 17e eeuw overnamen, bleef de bevolking Frans spreken. Het Frans dat in Canada gesproken wordt heeft sinds de tijd van de kolonisten weinig veranderingen ondergaan en verschilt dus van het in Frankrijk gesproken Frans. Dezelfde taal ontwikkelt zich op verschillende plaatsen nu eenmaal anders. Denk maar aan Nederlands en Zuid-Afrikaans.

Rollende R

Het Canadees-Frans, met zijn typische rollende R, wordt door ongeveer een kwart van de Canadezen gesproken; voor een kleine 7.500.000 Canadezen is het hun eerste taal. Behalve in de provincie Quebec wordt het ook door minderheden in de provincies Ontario en Manitoba gesproken. Er zijn ook kleine Franstalige gemeenschappen in de aangrenzende provincies New Hampshire en Vermont in de Verenigde Staten.

In-country vertalers

Voor vertalingen naar het Canadees-Frans zetten wij uiteraard een Frans sprekende Canadese vertaler in, die in het Frans sprekende gebied woont en werkt; een zogenaamde in-country vertaler. Op die manier bent u als klant verzekerd van een vertaling die optimaal aansluit bij taal en cultuur van de doelgroep.

Strenge eisen

Aan alle vertalers waarmee wij samenwerken stellen wij de strenge eisen die behoren bij de keurmerken die ons zijn toegekend; de ISO 9001- en de ISO 17100. Dit zijn de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. Daarnaast krijgt u altijd een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie van ons. Hoe het kan dat wij goed en goedkoop zijn? Als u de link in de vorige zin volgt leest u het. Op deze onafhankelijke website leest u hoe onze klanten ons beoordelen.

Binnen 30 minuten een offerte op maat

Ook het gegeven dat uw teksten zeer vertrouwelijk kunnen zijn nemen wij zeer serieus; daarom tekenen alle voor ons werkende vertalers een geheimhoudingsverklaring.

Als u wilt weten wat uw Canadees-Franse vertaling gaat kosten, vult u dan ons offerteformulier in. U ontvangt dan binnen 30 minuten een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.