• Certificaat vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Certificaat vertalen


Certificaten; denk aan diploma’s, getuigschriften en kwaliteitsbewijzen kunnen in belangrijke mate bijdragen aan uw persoonlijke en zakelijke geloofwaardigheid. Ze openen deuren waardoor u zich met succes in andere landen kunt vestigen en nieuwe markten aan kunt boren.

In-country vertalers

Voordat het zover is moet uw certificaat wel eerst goed worden vertaald. Dat gezegd hebbende voegen wij daar direct aan toe; dat is niet genoeg. Voor een optimaal begrip is het noodzakelijk dat potentiële werkgevers en zakenpartners de werkelijke waarde van die certificaten zeer goed in kunnen schatten.

Daarvoor is lokale kennis nodig; veel lokale kennis. Reden dat we graag met in-country vertalers werken; native vertalers die in hun vaderland wonen; vertalers die de meest directe voeling met hun eigen taal en cultuur hebben.

Om op deze manier te kunnen werken moeten we over een groot netwerk van vertalers beschikken. En dat is ook precies waar we continu mee bezig zijn.

Topkwaliteit vertalingen van certificaten

Wij zijn in het bezit van hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Die certificaten garanderen dat u altijd kunt rekenen op topkwaliteit van producten, processen en diensten. Deze keurmerken stellen hoge eisen aan ons alsook aan de vertalers waarmee we werken. De kwaliteit van uw vertaling wordt dus in meerdere opzichten gegarandeerd. Daarnaast geven we u ook een 100% tevredenheidsgarantie en een laagsteprijsgarantie. U kunt zichzelf ook overtuigen van onze kwaliteit op deze onafhankelijke website waar onze klanten ons beoordelen.

Benieuwd wat het vertalen van uw certificaat gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 30 minuten heeft u een offerte op maat in bezit.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.