• Cijferlijst vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

cijferlijst vertalen


Gefeliciteerd; u heeft uw diploma gehaald! Wat gaat u doen, en waar? U kunt immers probleemloos in een groot aantal Schengenlanden gaan wonen en werken. Worden het de Noorse fjorden, of strijkt u liever neer in het Mediterrane Toscane.

De eerste indruk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij uw sollicitaties, zijn hoogwaardige vertalingen van uw cijferlijst en diploma van groot belang. En dat is werk voor een in de betreffende studierichting gespecialiseerde vertaler. U moet natuurlijk wel heel precies aan uw potentiële Italiaanse of Noorse werkgever kunnen uitleggen welke opleidingen u nu precies heeft gevolgd, waarin u zich heeft gespecialiseerd, en met welke opleidingen en niveaus dat in hun landen vergelijkbaar is.

Als u dat glashelder op een presenteerblaadje aan kunt bieden, heeft u die eerste goede indruk alvast gemaakt. En u weet het; u heeft maar één kans om een goede eerste indruk te maken.

In-country vertalers

Het vertalen van uw cijferlijst en diploma is dus geen klusje voor een algemene vertaler; dit is werk voor een gespecialiseerde in-country vertaler, een native vertaler die woont en werkt in zijn of haar vaderland; een Italiaan of een Noor in dit geval. Zo’n in-country vertaler kent niet alleen zijn of haar moedertaal en de cultuur tot in de finesses, maar is ook goed op de hoogte van de plaatselijke situatie. Wij werken dus graag met in-country vertalers. Ze hebben een streepje voor op vertalers die ver van hun vaderland wonen en werken.

Om al onze totaal verschillende klanten optimaal van dienst te zijn en aan de juiste gespecialiseerde vertaler te kunnen koppelen, moeten wij dus met een grote hoeveelheid vertalers werken, en dat doen wij dan ook.

De laagste prijs – de hoogste kwaliteit

Wij zijn er trots op dat wij de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus hebben behaald; de ISO 9001 en de ISO 17100. Onze vertalers en wij moeten daarmee voldoen aan strenge voorwaarden die met regelmaat gecontroleerd worden. De kwaliteit van uw vertaling is bij ons dus gewaarborgd. Er gaat ook geen vertaling de deur uit zonder een 100% tevredenheidsgarantie. En last but not least; we garanderen u altijd de laagste prijs.

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw cijferlijst kunt u doen via de onderstaande knop. Binnen 30 minuten heeft u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.