• Reclame & marketing vertalingen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Reclame en marketing vertalingen


In reclame, marketing en public relations draait alles om het op een overtuigende manier overbrengen van de boodschap. En dat moet in de vertaling dus ook tot uitdrukking komen. Alleen maar vertalen is dus niet voldoende, de vertaling heeft een extraatje nodig.

Een optimale vertaling van uw reclametekst

De inhoud moet goed worden overgebracht, maar het gevoel wat de tekst moet oproepen ook. En dat dient te gebeuren op een manier die de doelgroep in het betreffende land aanspreekt. Om dat voor elkaar te krijgen werken wij met in-counrty vertalers, ofwel; native vertalers die in hun vaderland wonen en de taal en cultuur van hun land als geen ander kennen. Die vertalers moeten dan ook nog een goed commercieel gevoel hebben en kennis van de betreffende materie.

Een culturele benadering

Een cultureel correcte benadering is van zeer groot belang. Bij onderzoeken zijn grote verschillen gemeten in de ‘klikbaarheid’ van online advertenties. Zo werd in Vlaanderen veel meer geklikt op een advertentie waarin ‘Bekijk onze aanbieding’ stond dan op dezelfde advertentie met het in Nederland zo bekende ‘Bestel nu’. In Vlaanderen werkt een minder directe benadering gewoon beter, en dus werken wij daar met Vlaamse vertalers. Daarmee willen wij nog maar eens het belang van in-country vertalers onderstrepen.

Kwaliteit en prijs

Translation Kings bezit de certificaten behorend bij de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus; de ISO 9001 en de ISO 17100. Die keurmerken stellen strenge eisen aan ons bedrijf en aan de vertalers die voor ons werken. Over de kwaliteit van die vertalers hoeft u zich dus geen zorgen te maken. En onze klanten? Op deze onafhankelijke website kunt u lezen wat zij van ons en onze kwaliteit vinden.

Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs, en een 100% tevredenheidsgarantie. U loopt dus geen enkel risico; niet met betrekking tot de kwaliteit en niet met betrekking tot de prijs.

Overtuig uzelf. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw reclame- en marketingteksten is zo gedaan. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.