• Blog

    • Informatie rechtstreeks uit de vertaalbranche
    • Advies van experts

Translation Kings in de Fast 50 van Deloitte


TranslationKings in de Fast 50 van Deloitte

Deloitte, een internationale organisatie op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening, organiseert elk jaar de Fast 50. En… TranslationKings is een van de genomineerden!

Wat is de Fast 50

De Fast 50 is een prestigieuze prijs waarvoor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland worden geselecteerd. Huh… TranslationKings is toch een vertaalbureau? Dat klopt! Maar om alle administratieve, organisatorische en zakelijke processen in goede banen te leiden leunen we zwaar op de digitale technologie. Hoe zouden we anders met een paar medewerkers in Amsterdam zo’n 1.200 vertalers die overal ter wereld wonen aan kunnen sturen. Dat lukt alleen met behulp van een puik stukje voor ons ontwikkelde techniek in een cloud-omgeving.

Techniek versus ambacht

Het aardige is overigens dat de nieuwste technologische ontwikkelingen uitstekend te combineren zijn met een ambacht als vertalen. Uiteraard gebruiken vertalers in toenemende mate technische hulpmiddelen, maar zonder degelijke persoonlijke kennis en kunde wordt het niets.

De voorwaarden voor de Fast 50

State-of-the-art-techniek alleen is niet voldoende voor een nominatie in de Fast 50.

Aanvullende voorwaarde voor deelname zijn onder anderen dat het bedrijf zijn hoofdkantoor in Nederland moet hebben en dat er in de afgelopen 4 jaar sprake moet zijn van een spectaculaire omzetgroei als gevolg van de inzet van technologische producten of diensten, en die trend moet over alle 4 de jaren zijn.

Fingers crossed

Op 13 oktober a.s. zijn we aanwezig op de Technology Fast 50 Awards Ceremony in Amsterdam waar in een feestelijke setting de winnaars bekend worden gemaakt en gehuldigd. De categorieën waarin prijzen te behalen zijn zijn: hardware, software, communications, media, life sciences, clean technology en most sustainable grower. Fingers crossed.

Voor meer informatie over de Fast 50 kunt u terecht op een speciale website die Deloitte voor dit doel heeft opgezet: www.fast50.nl

  • Posted in: Algemeen
  • Jeffrey Rooijmans
  • 07.september.2016
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.