• Diploma vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Diploma vertalen


Wij zijn dol op specialistische vertalingen, en dit is er weer zo een: diploma’s. Waarom wij daar zo dol op zijn? Wij werken graag met gespecialiseerde vertalers. Daaronder ook vertalers die gepokt en gemazeld zijn in het vertalen van diploma’s.

Gespecialiseerde vertalers

Voor u is de inhoud van uw diploma gesneden koek, maar voor een beoogde buitenlandse werkgever ligt dat wel anders. Een bekend spreekwoord zegt; ‘de eerste klap is een daalder waard’; het is aan u om ervoor te zorgen dat u die daalder verzilverd met een vertaling die indruk maakt bij de beoogde buitenlandse werkgever.

Laten we eens een gedachte-experiment uitvoeren. Stel u bent werkgever en krijgt een buitenlandse sollicitant op bezoek met tiptop vertaalde diploma’s die heel precies aangeven wat de sollicitant gestudeerd heeft, eventueel voorzien van verwijzingen naar opleidingen en niveaus in uw land. U zou onder de indruk zijn.

Waarom zou u zichzelf, nu als sollicitant, niet ook zo’n vliegende start gunnen?

In-country vertalers

Wij hebben u al verklapt dat we met een groot aantal gespecialiseerde vertalers werken. Over die vertalers moeten wij nog wat bijzonders vertellen. Het zijn zogeheten in-country vertalers; native vertalers die in hun vaderland wonen en werken. Een Spaanse vertaler van Spaanse origine die in Spanje woont en werkt heeft immers de beste voeling met zijn eigen taal en cultuur, en daarmee een streepje voor op een Spaanse vertaler die elders woont en werkt.

Omdat wij met heel veel vertalers werken kunnen wij voor u die specialist selecteren die uw diploma tot in de perfectie kan vertalen.

Onze garanties

Wij garanderen u altijd de laagste prijs en geven u een 100% tevredenheidsgarantie. En ook wat onze kwaliteit betreft kunt u gerust zijn; wij zijn in het bezit van de ISO 9001 en de ISO 17100; de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. Deze keurmerken leggen strenge kwaliteitseisen op aan ons als vertaalbureau, en aan de vertalers waarmee wij werken.

En dan hebben wij nog een link voor u; op deze onafhankelijke website kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden.

Overtuig uzelf en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U heeft hem binnen 30 minuten in huis.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.