• Scriptie vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Scriptie vertalen


Jaren van studeren en ploeteren komen samen in één scriptie die alle kennis en kunde van de student of promovendus weerspiegelt. De wereld ligt aan zijn voeten. Het enige wat nog ontbreekt is een vertaling. En dat is geen klusje wat je aan iedereen over kunt laten.

Verdedig uw scriptie risicoloos

Het komt nog wel eens voor dat een student die in het buitenland studeert ervoor kiest om zijn scriptie in zijn moedertaal te schrijven, om hem vervolgens te laten vertalen. De student, die meestal niet veel geld heeft, huurt daar nog wel eens een goedkope, niet gekwalificeerde vertaler voor in. Maar stelt u zich eens voor wat er kan gebeuren als de student er tijdens het verdedigen van zijn vertaalde scriptie achter komt dat de vertaling gebrekkig is of tot verkeerde conclusies leidt.

Ook als de vertaling alleen bedoeld is om de scriptie toegankelijk te maken voor geïnteresseerden in andere taalgebieden, is dat geen reden om op kwaliteit te beknibbelen. Fouten en slechte omschrijvingen die eenmaal de wereld in zijn geholpen gaan immers gemakkelijk hun eigen leven leiden.

Een gespecialiseerde vertaler

Het is dus belangrijk dat de vertaler zelf over een academisch denkniveau beschikt en zich kan bedienen van academisch taalgebruik. Daarnaast zal de vertaler ook verstand moeten hebben van het thema, en begrijpen wat hij of zij aan het vertalen is.

Met dit beeld voor ogen hebben wij Translation Kings ingericht. Wij werken met een grote hoeveelheid gespecialiseerde vertalers en van al die vertalers houden we ook nauwgezet bij op welke andere vakgebieden ze gespecialiseerd zijn. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar in-country vertalers (vertalers die in hun vaderland wonen en werken). Deze vertalers hebben een optimale voeling met hun eigen taal en cultuur.

Gegarandeerde kwaliteit

Allemaal leuk en aardig, maar hoe zit het met de kwaliteit? Daarvoor willen wij u graag verwijzen naar onze certificaten; de ISO 9001 en de ISO 17100; de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. Op deze onafhankelijke website leest u wat onze klanten van ons vinden.

Mag het ook voordelig zijn?

En dan nog een belangrijk punt; de prijs. U heeft het misschien al zien staan op de website; ‘Translation Kings, het voordeligste ISO-gecertificeerde vertaalbureau’, en ‘De laagste prijs gegarandeerd’. Hoe dat mogelijk is leest u hier. En om u de zekerheid te geven dat u als tevreden klant terugkijkt op de samenwerking met ons geven wij u ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Als u een scriptie te vertalen heeft mag u ons altijd om een vrijblijvende offerte vragen; binnen 30 minuten krijgt u hem toegestuurd.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.