• Textiel & mode vertalingen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

Textiel en Mode vertalingen


Voor de sector mode en textiel zetten wij vaak vertalers in met een creatief talent. Daarmee bedoelen wij natuurlijk niet dat die vertalers er maar wat op los moeten fantaseren, maar wel dat ze in staat moeten zijn de merkbeleving uit te dragen en de doelgroep aan te spreken; ze moeten weten van welk taalgebruik de doelgroep zich bedient.

On-country vertalers

Het gaat in de sector mode en textiel natuurlijk niet altijd om het vertalen van modeblogs, het kan evengoed gaan om een handleiding voor een textielmachine. Wij zoeken hoe dan ook altijd een gespecialiseerde vertaler die dat beetje extra kan leveren; de juiste toon voor de vertaling van modeblogs, of het technisch inzicht voor de vertaling van de handleiding van de textielmachine.

Daarbij maken wij graag gebruik van zogeheten in-country vertalers. Dat zijn vertalers die in hun vaderland wonen en werken, en die dus het dichtst op de taal en cultuur zitten van hun land zitten. Vertalers die de sfeer letterlijk op kunnen snuiven en de doelgroep dagelijks om zich heen hebben. Dat maakt het verschil tussen een goede en een uitmuntende vertaling.

Toen wij Translation Kings begonnen hadden wij vrij snel in de gaten dat wij nooit goed op al die verschillende opdrachten in konden spelen als wij met een beperkte groep vertalers in een kantoor zouden kruipen. Nee; om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn moesten wij met vertalers van over de hele wereld gaan werken.

Kwaliteit en prijs

Translation Kings is in het bezit van de ISO 9001- en de ISO 17100-cerftificaten, en daar zijn wij trots op. Het zijn de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. De keurmerken staan onder voortdurende controle, en zolang wij ze hebben weet u als klant dat wij voor kwaliteit staan. Voor u als klant is het wellicht ook aardig om te weten wat andere klanten van ons vinden. Dat kunt u lezen op deze onafhankelijke website.

En om ons aanbod compleet te maken krijgt u ook een laagsteprijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie van ons.

U kunt middels de knop hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 30 minuten een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.