• XML-bestand vertalen

    • Vertalers met brede kennis
    • Scherpe tarieven
    • Vertrouwelijkheid gewaarborgd

XML-bestand vertalen


Net als bij andere bestandsformaten die een functie hebben in websites, webshops en apps kunnen wij ook XML-bestanden (Extensible Markup Language) voor u in het originele document vertalen. Voor dat doel hebben wij gekwalificeerde IT-vertalers achter de hand die de teksten kunnen vertalen zonder de programmacodes aan te tasten.

Gemak voor de klant

Gemakkelijker kan het niet; u levert de desbetreffende XML-bestanden aan en de IT-vertaler doet zijn werk. U hoeft dus niet eerst alle teksten tussen de codes uit te vissen en later de vertalingen terug te plaatsten. Het hele proces voltrekt zich nu in een keer.

Maar met het gegeven dat een IT-vertaler zijn weg weet te vinden in de XML-bestanden is nog niet alles gezegd. Zijn XML-omgeving mag dan heel technisch van aard zijn; de te vertalen teksten kunnen van een totaal andere soort zijn. Die zouden bijvoorbeeld met marketing te maken kunnen hebben, en dan zal de vertaler ook daar wat vanaf moeten weten. Een punt van aandacht is ook het juist aanspreken van de doelgroep in het betreffende land.

Dit is de reden dat wij graag in-country vertalers inzetten; native vertalers die in hun vaderland wonen. Zij zitten niet alleen bovenop hun moedertaal maar hebben ook de meest directe voeling met de cultuur van hun land. In meerdere onderzoeken is inmiddels aangetoond dat er veel meer wordt ‘doorgeklikt’ op links in teksten als de doelgroep juist wordt aangesproken.

En zo zetten wij voor elke opdracht een vertaler in die hiervoor het beste is toegerust. Dat betekent dat wij met heel veel gespecialiseerde vertalers werken.

Kwaliteitsgaranties

Om u als klant alle denkbare zekerheden te geven hebben wij al onze processen, producten en diensten geoptimaliseerd. Dat leverde ons de hoogst haalbare Europese kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus op; de ISO 9001 en de ISO 17100. En daar wordt constant op gecontroleerd. Zowel wij als vertaalbureau alsook de vertalers waarmee wij werken moeten aan strenge eisen blijven voldoen. Daarnaast geven wij u nog een 100% tevredenheidsgarantie en garanderen u de laagste prijs met onze laagsteprijsgarantie. U loopt dus geen enkel risico.

Door middel van de onderstaande knop kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor de vertaling van uw XML-bestanden. Binnen 30 minuten ontvangt u een offerte op maat van ons.

Waar wacht u nog op?

15.000+ klanten hebben ons reeds in vertrouwen genomen

Vraag offerte aan
BINNEN 15 MINUTEN
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.