• Blog

    • Informatie rechtstreeks uit de vertaalbranche
    • Advies van experts

Deloitte EMEA Technology Fast 500


Deloitte EMEA Technology Fast 500

Het hoort er een beetje bij aan het einde van het jaar; iedereen werpt een blik terug en kijkt vooruit. Hoe is het afgelopen jaar verlopen, en welke kant gaan we in het nieuwe jaar op. Wij hebben veel redenen om 2016 de revue te laten passeren, het was een bijzonder goed jaar en als we zouden kunnen tekenen voor nog zo’n jaar doen we dat direct.

3 keer is scheepsrecht

Ook al was 2016 in alle opzichten zeer geslaagd, we zullen het ons vooral blijven herinneren als het jaar van de awards. In een vorig blog haalden we een bekend spreekwoord aan; 3 keer is scheepsrecht. We waren namelijk 3 keer in de prijzen gevallen bij 3 awards; de MKB top 100 van de Kamer van Koophandel, de Deloitte Fast 50, en de Gazellen Award van Het Financiële Dagblad.

4 keer is scheepsrecht

Maar op de valreep van 2016 moeten we dat corrigeren; we zijn 4 keer bekroond. Vlak voor de kerstdagen viel er namelijk een brief op de deurmat van de organisatie van de EMEA Technology Fast 500 waarin we gefeliciteerd werden met onze uitverkiezing bij de 500 snelstgroeiende technologiebedrijven van Europa, Midden-Oosten & Afrika. We eindigden om precies te zijn op plaats 173. Wat ons betreft is het spreekwoord voortaan ‘4 keer is scheepsrecht’.

Een technologieprijs, huh….

Nee hoor, we zijn niet ineens overgestapt naar een andere branche. Wij zijn en blijven een vertaalbureau, en vertalen is en blijft een ambacht; ook met alle denkbare moderne hulpmiddelen. Maar verder draait alles bij TranslationKings om technologie. Onze vertalers, opdrachtgevers en bureaumedewerkers; ze zijn allemaal met elkaar verbonden via een cloud-omgeving, die ons het leven heel erg heeft vergemakkelijkt. Met die technologische stroomlijning hebben we ons in de kijker weten te spelen bij de EMEA Technologie Fast 500.

Nederland technologieland

Het was overigens leuk om te lezen dat Nederland het heel goed heeft gedaan in de EMEA Technologielijst; qua hoeveelheid genomineerden hoefde ons land slechts haar meerdere te erkennen in Frankrijk en Engeland, waar nog meer snelle groeiers te vinden waren. Maar Duitsland, toch geen kleintje op het gebied van de technologie, legde het af tegen Nederland. Als het met voetballen niet lukt moet het maar zo.

2017

We hebben absoluut de smaak te pakken van de technologie en dus gaan we in het komende jaar verder op de ingeslagen weg. Nu onze cloud-omgeving naar wens draait, gaan we (onder anderen) ons gebruik van de social media verder optimaliseren. Onze onderlinge contacten en werkstromen verlopen prima, maar we willen ook graag drempelloos kunnen communiceren met iedereen die wat wil weten over het laten vertalen van documenten. Met andere woorden; we gaan in 2017 dus van u horen!

  • Posted in: Algemeen
  • Jeffrey Rooijmans
  • 27.december.2016
Bekijk meer recensies

Vertrouwd door:

Bekijk meer

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Translation Kings beschikt over de hoogst haalbare certificaten voor vertaalbureaus: ISO 9001:2015 en ISO 17100:2015. Topkwaliteit en service staan bij ons altijd op nummer 1.

Lidmaatschappen

Translation Kings is lid van de VViN en de EUATC; organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening.